Ronald Pulk:

Avslører hemmelig kjæreste

«Farmen kjendis»-profilen lettet på sløret rundt sitt mystiske privatliv.

«FARMEN KJENDIS»: Ronald Pulk og Carina Dahl var til stede under finalefesten til realityprogrammet for to uker siden. Førstnevnte avslørte samtidig at han har kjæreste. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
«FARMEN KJENDIS»: Ronald Pulk og Carina Dahl var til stede under finalefesten til realityprogrammet for to uker siden. Førstnevnte avslørte samtidig at han har kjæreste. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stemningen sto i taket på utestedet Mesh i Oslo, da Tiril Sjåstad Christiansen (23) for to uker siden ble annonsert som vinner av den tredje sesongen av «Farmen kjendis».

Flere av deltakerne hadde med seg sine kjære på den spesielle festkvelden. En av dem som derimot kom alene, var Ronald Pulk (39). Den barske programlederen sjarmerte alle med sin lune humor og imponerende joik.

AVSLØRER KJÆRESTE: Det er i fredagens Se og Hør Ronald Pulk forteller om kjæresten. Foto: Faksimile Se og Hør
AVSLØRER KJÆRESTE: Det er i fredagens Se og Hør Ronald Pulk forteller om kjæresten. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

Etter deltakelsen i realityprogrammet har det strømmet inn med henvendelser fra damer som vil bli bedre kjent med den sympatiske samen, men Ronald kan avsløre at han ikke er singel.

- Mange tror nok at jeg er singel, men sannheten er at jeg har samboer, avslørte han med et glimt i øyet under finalefesten.

Hemmelighetsfull

Paret bor sammen i Karasjok, der Pulk lager sitt eget talkshow, «Studio Sápmi». Selv om han gjerne spør TV-gjestene om deres privatliv, holder Ronald selv kortene tett til brystet når det kommer til privatlivet. Han har heller ikke delt bilder av kjæresten i sosiale medier, og til Se og Hør røpet han hvorfor.

- Jeg har valgt et liv i rampelyset, men det har ikke hun. Hun skal få lov til å være anonym til hun eventuelt velger noe annet selv, forklarte han.

Saken fortsetter under.

FEST: Ronald Pulk var til stede under finalefesten for to uker siden. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
FEST: Ronald Pulk var til stede under finalefesten for to uker siden. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Ikke sjalu

I Farmen kjendis kom 39-åringen godt overens med alle, men hadde nok et spesielt godt øye til de kvinnelige deltakerne. Det var en del av planen, som kjæresten hadde godkjent på forhånd.

- Samboeren min mente det var viktig at jeg ble god venn med damene, og var ikke sjalu da jeg flørtet litt på TV, sa Pulk med et smil.

LES OGSÅ: Røper P3-Siljes kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer