Avslører hemmelig kjæreste

- Han er ikke ny, men jeg har hele tiden sagt sannheten, sier Kelly Clarkson.

HEMMELIG KJÆRESTE: Nå avslører Clarkson at hun har hatt kjæreste en stund. Foto: All Over Press
HEMMELIG KJÆRESTE: Nå avslører Clarkson at hun har hatt kjæreste en stund. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sangstjernen Kelly Clarkson (29) avslørte under et radiobesøk at hun har en hemmelig kjæreste. Det skriver nettstedet Female First.

Clarkson har hele tiden holdt kortene tett til brystet når det gjelder kjærlighetslivet, men selv hevder hun at hun bare har gitt pressen sannheten.

- Jeg har en ny kjæreste. Egentlig er han ikke ny, jeg har ikke datet på lenge. Ingen har spurt meg rett ut om det. De som spør meg sier hele tiden: «Vi hører du er forlovet». Da er det veldig lett å svare at jeg ikke er det, fordi det er jo det som er sannheten, sa hun til CHFI 98.1.

Popstjernen har tidligere sagt at hun liker å ta pauser fra rampelyset for å koble av på gården sin i Texas.

- Jeg liker å bare være på gården sammen med dyrene mine. Jeg tror det er sunt å ta pauser. Jeg vender meg aldri til å snakke om meg selv hele dagen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg hater Kelly Clarkson!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer