Lene Elise Bergum:

Avslører «hemmelig» kjæreste: - Vært sammen i flere år

Lykken smiler for den tidligere «Hotel Cæsar»-stjernen.

IKKE SINGEL: Skuespiller Lene Elise Bergum avslører i et innlegg på Facebook at hun har hatt kjæreste i mange år - uten at noen har visst det. Foto: Dagbladet / Bjørn Langsem
IKKE SINGEL: Skuespiller Lene Elise Bergum avslører i et innlegg på Facebook at hun har hatt kjæreste i mange år - uten at noen har visst det. Foto: Dagbladet / Bjørn Langsem Vis mer

Den kjente skuespilleren og tidligere «Hotel Cæsar»-profilen Lene Elise Bergum (47) er ikke singel. Det avslører hun på sin egen Facebook-profil søndag morgen.

I innlegget - som har fått over 200 likerklikk - kommer det frem at 47-åringen er sammen med Jacek Jakubowicz. Det har også strømmet inn med gratulasjoner i kommentarfeltet til det forelskede paret.

Bergum bekrefter forholdet overfor Se og Hør, og kan avsløre at hun og Jakubowicz har vært kjærester i flere år - uten at offentligheten har visst om det.

- Vi har holdt sammen et par år, så vi har vært sammen en stund. Jeg er ganske forsiktig av meg, men nå føltes det riktig å vise ham fram, sier Bergum til Se og Hør.

Hun forklarer videre at venner og familie av paret har kjent til forholdet lenge, og at nyheten dermed ikke kommer som en overraskelse for dem.

- Men det var på tide å endre sivilstatusen på Facebook, sier skuespilleren.

PÅ TIDE: Lene Elise Begum sier at det var på tide å dele kjærestenyheten med verden. Foto: Dagbladet / Bjørn Langsem
PÅ TIDE: Lene Elise Begum sier at det var på tide å dele kjærestenyheten med verden. Foto: Dagbladet / Bjørn Langsem Vis mer

Ingen planer om å flytte sammen

Bergum jobber i dag som frilansskuespiller, i tillegg til å drive en solskjermingsbutikk sammen med kjæresten. 47-åringen sier at hun har det svært fint om dagen, men at sommeren er en travel tid for henne og familien.

- Det blir nok noen småferier i sommer, men også en del jobb, sier den tidligere «Farmen Kjendis-deltakeren».

Hun kan videre fortelle at hun har det svært bra sammen med kjæresten og sin 11 år gamle sønn.

HAR KJÆRESTE: Lene Elise Bergum er ikke singel. Her er hun med Gaute Grøtta Grav. Foto: TV 2
HAR KJÆRESTE: Lene Elise Bergum er ikke singel. Her er hun med Gaute Grøtta Grav. Foto: TV 2 Vis mer

Selv om hun og Jakubowicz har vært kjærester i mange år allerede, kan hun røpe at de ikke har noen planer om å flytte sammen.

- Det er veldig greit å ikke bo sammen, men å kunne dra på besøk til hverandre, sier Bergum til Se og Hør.

Deltok i «Farmen»-kjendis

Bergum er kanskje mest kjent for sin rolle som den noe eksentriske og frittalende «Alex» i den legendariske såpeserien «Hotel Cæsar». Den rollen hadde hun i to omganger, først fra 1998 til 2001, og deretter fra 2004 til 2005.

Vinteren 2018 fikk norske TV-seere imidlertid nok en gang bli bedre kjent med Bergum, da hun var tilbake på skjermen som deltaker i kjendisutgaven av «Farmen».

På «Farmen»-gården var Bergum svært åpen om at hun synes det var vanskelig å være lenge borte fra sønnen - og at hun tenkte på ham hver eneste dag hun var med på innspillingen av den populære realityserien.

- Uansett hva jeg gjorde tenkte jeg hva han gjorde, om han var på skolen, fotballtrening eller lignende. Jeg hadde han med meg hele tida. Jeg ba også aftenbønn for ham hver kveld, sa hun til Se og Hør i 2018.

Heftig krangling

Under sitt forhold på «Farmen»-gården rakk også Bergum å krangle med de andre deltakerne - og særlig en hendelse er det nok mange TV-seere som husker: nemlig matkrangelen med Inga Berit Lein.

Matbråket startet med at Lein allerede hadde blitt utpekt til førstekjempe, og valgte Bergum til kampmotstander. Mens de to «Farmen»-damene oppholdt seg i hver sin respektive kjempehytte, i kjent tvekamp-oppladningsstil, fant de resterende deltakerne et hemmelig matlager på gårdskjøkkenet.

TV-PROFIL: Lene Elise Bergum har medvirket både i «Hotel Cæsar» og «Farmen Kjendis». Foto: Dagbladet / Henning Lillegård
TV-PROFIL: Lene Elise Bergum har medvirket både i «Hotel Cæsar» og «Farmen Kjendis». Foto: Dagbladet / Henning Lillegård Vis mer

Det ble meget dårlig mottatt.

Deltakerne fant ut at det var de to kvinnene som hadde gjemt unna maten - deriblant sukker, mel, prim, fenalår og smør - i et låst skap. De bestemte seg for å holde tett om funnene inntil én av damene kommer tilbake, for deretter å konfrontere vedkommende.

FARMEN-VORSPIEL: «Farmen kjendis»-deltakerne  Lene Elise Bergum og Inga Berit Lein snakker ut om intrigene på farmen. Reporter: Miriam Bakkejord/ Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Det var Lein som fikk skyllebøtta. Trønderen krøp delvis (og gråtkvalt) til korset, men la mesteparten av skylda på Bergum, som på tidspunktet allerede var ute av konkurransen.

På «Farmens» finalefest i februar 2018 snakket de imidlertid ut om intrigene og sluttet fred.

- Vi var litt underdogs, og vi prøvde å komme oss litt i posisjon, men det skar seg, sa Inga Berit Lein den gang.

LES OGSÅ: Disney-stjerne døde - bare 20 år gammel