Lene Elise Bergum:

Avslører «hemmelig» kjæreste: - Vært sammen i flere år

Lykken smiler for den tidligere «Hotel Cæsar»-stjernen.

IKKE SINGEL: Skuespiller Lene Elise Bergum avslører i et innlegg på Facebook at hun har hatt kjæreste i mange år - uten at noen har visst det. Foto: Dagbladet / Bjørn Langsem
IKKE SINGEL: Skuespiller Lene Elise Bergum avslører i et innlegg på Facebook at hun har hatt kjæreste i mange år - uten at noen har visst det. Foto: Dagbladet / Bjørn Langsem Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den kjente skuespilleren og tidligere «Hotel Cæsar»-profilen Lene Elise Bergum (47) er ikke singel. Det avslører hun på sin egen Facebook-profil søndag morgen.

I innlegget - som har fått over 200 likerklikk - kommer det frem at 47-åringen er sammen med Jacek Jakubowicz. Det har også strømmet inn med gratulasjoner i kommentarfeltet til det forelskede paret.

Bergum bekrefter forholdet overfor Se og Hør, og kan avsløre at hun og Jakubowicz har vært kjærester i flere år - uten at offentligheten har visst om det.

- Vi har holdt sammen et par år, så vi har vært sammen en stund. Jeg er ganske forsiktig av meg, men nå føltes det riktig å vise ham fram, sier Bergum til Se og Hør.

Hun forklarer videre at venner og familie av paret har kjent til forholdet lenge, og at nyheten dermed ikke kommer som en overraskelse for dem.

- Men det var på tide å endre sivilstatusen på Facebook, sier skuespilleren.

Ingen planer om å flytte sammen

Bergum jobber i dag som frilansskuespiller, i tillegg til å drive en solskjermingsbutikk sammen med kjæresten. 47-åringen sier at hun har det svært fint om dagen, men at sommeren er en travel tid for henne og familien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer