Nicole Kidman:

Avslører hemmelig forlovelse med Lenny Kravitz

Før Nicole Kidman traff Keith Urban hadde hun en kort og intens romanse med rockestjernen.

LYKKELIG GIFT: I elleve år har Nicole Kidman og Keith Urban vært mann og kone. Foto: NTB Scanpix.
LYKKELIG GIFT: I elleve år har Nicole Kidman og Keith Urban vært mann og kone. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Nicole Kidman (49) er for tiden aktuell i TV-serien «Big Little Lies» som er full av intrikate forhold.

VAR FORLOVET MED FAREN: Her er Nicole og Zoe sammen under premieren av TV-serien «Big Little Lies» 7. februar. Foto: Ntb Scanpix.
VAR FORLOVET MED FAREN: Her er Nicole og Zoe sammen under premieren av TV-serien «Big Little Lies» 7. februar. Foto: Ntb Scanpix. Vis mer

Nå avslører også Hollywood-stjernen at det skjuler seg et hemmelig bånd mellom henne og en av kollegaene også utenfor skjermen.

To år etter skilsmissen fra Tom Cruise (54) i 2001, innledet Kidman en romanse med rockeren Lenny Kravitz (52), og nå spiller hun mot datteren hans, Zoe Kravitz (28), i «Big Little Lies».

Nicole og Lenny, som var kjærester i rundt et år, holdt en lav profil i media, men 13 år etter bruddet avslører skuespilleren at de planla å gifte seg.

- Jeg kjente Zoe fra før fordi jeg var forlovet med faren hennes, forteller hun til The Edit.

- Alt er i familien. Jeg er veldig glad i Lenny; Han er en fantastisk fyr.

Saken fortsetter under bildet.

KIDMANS EKS-FORLOVEDE: Lenny Kravitz har vunnet en rekke priser for musikken sin. Han vant blant annet Grammy Award for "Best Male Rock Vocal Performance" fire år på rad fra 1999 til 2002. Foto: NTB Scanpix.
KIDMANS EKS-FORLOVEDE: Lenny Kravitz har vunnet en rekke priser for musikken sin. Han vant blant annet Grammy Award for "Best Male Rock Vocal Performance" fire år på rad fra 1999 til 2002. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Distraherende talentfull

Etter det vonde ekteskapsbruddet fra Tom Cruise, som hun har adoptivbarna Isabelle (23) og Connor (21) med, ble Kidman linket til både Jude Law (44), Steven Bing (51) og Lenny Kravitz.

I 2007 åpnet hun seg om forlovelsen - uten å røpe hvilken mann det gjaldt.

- Jeg ønsket egentlig ikke noe forhold. Jeg ville bare at barna skulle ha meg, og jeg følte meg ikke komfortabel med å ha en annen person i alt kaoset. Men så ble jeg forlovet med noen.... Men det var bare ikke riktig. Jeg var ikke klar. Vi var ikke klare, fortalte hun til Vanity Fair den gang.

Zoe Kravitz, som altså er datter av Lenny og hans ekskone Lisa Bonet (49) kjent fra «The Cosby Show», har bare fine ting å si om Kidman og hennes skuespillerprestasjoner.

KJENT FAMILIE: Fra 1987 til 1993 var Kravitz gift med Lisa Bonet. Sammen fikk de datteren Zoe. Eksene står hverandre fremdeles nær. Foto: NTB Scanpix.
KJENT FAMILIE: Fra 1987 til 1993 var Kravitz gift med Lisa Bonet. Sammen fikk de datteren Zoe. Eksene står hverandre fremdeles nær. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Nicole kan være stille og sjenert, noe som er veldig interessant med tanke på hvilken sinnsyk skuespiller hun er. Hun er så dyktig at det noen gang ble distraherende. Etter hver scene hadde jeg bare lyst til å stoppe og si: «Wow».

Ifølge People traff Nicole og Lenny hverandre da hun leide leiligheten hans på Manhattan sommeren 2003.

- Hun vil alltid være en spesiell person i livet mitt, sa artisten til nettstedet i 2004.

I dag er Nicole lykkelig gift med countrystjernen Keith Urban (49).

De ga hverandre sine ja i 2006, og har døtrene Sunday Rose (8) og Faith Margaret (6) sammen.

LES OGSÅ: Scarlett avslører hvorfor hun skilte seg fra ektemannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer