Billie Eilish:

Avslører hemmelig forhold

Superstjernen deler åpenhjertig i et stort intervju.

ÅPNER SEG: Billie Eilish kommer med flere avsløringer i nytt intervju. Her under Oscar-utdelingen i 2020. Foto: Richard Shotwell/ Invision/ AP/ NTB
ÅPNER SEG: Billie Eilish kommer med flere avsløringer i nytt intervju. Her under Oscar-utdelingen i 2020. Foto: Richard Shotwell/ Invision/ AP/ NTB Vis mer
Publisert

19 år gamle Billie Eilish har de siste to årene hatt verden i sin hule hånd, etter at hun slapp albumet «When We All Fall Asleep, Where Do We Go», som drysset hele fem Grammys over henne.

Den unge superstjernen har også engasjert seg i miljø og politikk, og har blitt et forbilde for mange mennesker verden over - ung som voksen.

Nå får spente fans også snart et dypere innblikk i hennes innholdsrike liv, nemlig gjennom dokumentaren «Billie Eilish: The World’s a Little Blurry», som er filmet fra 2018 til 2020.

Den har foreløpig premieredato 26. februar.

UENIGE: Hvilken farge har denne skoen? Billie Eilish' fanskare klør seg i hodet. Bilder: Billie Eilish / Instagram. Reporter: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Ingen visste det

I den forbindelse har artisten stilt opp i et stort intervju med magasinet Vanity Fair, hvor hun byr på noen glimt av hva man kan vente seg. Blant annet avslører hun at hun var i et forhold.

- Det var en stor del av livet mitt. Og ingen visste om det. Det var hovedgreia som tok kontroll over livet mitt, avslører 19-åringen.

Nøyaktig når sivilstatusen hennes var «opptatt» er usikkert, men det er altså de tre siste årene som har fått plass i dokumentaren. Her kommer hun ifølge magasinet til å «inkludere de intime detaljene hun aldri ville snakke om offentlig».

FØL MEG: Musikkvideoen til «Feel Me» av Kanye West og Tyga skal ha blitt lekket - og det er et merkelig syn. Video: Rød Løper/@elirussellinnetz Vis mer

Eilish avkrefter at hun har en kjæreste nå.

- Jeg er glad hver dag for at jeg er singel, men jeg dytter heller ikke folk unna. Det hadde vært fint om jeg hadde noen, men det har jeg ikke.

Ønsker barn

19-åringen avslører også noen drømmer for framtida, nemlig å skaffe seg en familie. Det gjør hun i forbindelse med at hun snakker om engasjementet sitt rundt det amerikanske presidentvalget.

- Jeg tror det er menneskelig å bry seg, og jeg skjønner bare ikke hvorfor folk ikke bryr seg. Jeg vil ha barn, og jeg vil at de barna skal ha barn.

Hun har tidligere fortalt om å ha hatet kroppen sin, og at det er grunnen til at hun dekker seg til med store, løse plagg, som har blitt et av varemerkene hennes.

- Jeg slipper bomba: Jeg har aldri følt meg fysisk ettertraktet eller ønsket. Mine tidligere kjærester har aldri fått meg til å føle meg ønsket. Ingen av dem. Og det er en stor ting i livet mitt, at jeg aldri har følt meg fysisk ønsket, har hun uttalt til GQ Magazine.

Eilish fortalte også da at hun ikke var tiltrukket av andre mennesker i det hele tatt, og fortalte at det skyldtes at hun hadde tilsidesatt den delen av livet til fordel for karrieren.

LES OGSÅ: I sorg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer