Iggy Azalea:

Avslører «hemmelig» fødsel

Rapperen overrasker fansen på Instagram.

KOM MED AVSLØRING: Den australske rapperen Iggy Azalea fikk fansen til å sperre opp øynene da hun avslørte at hun har en sønn. Foto: NTB Scanpix
KOM MED AVSLØRING: Den australske rapperen Iggy Azalea fikk fansen til å sperre opp øynene da hun avslørte at hun har en sønn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag overrasket den australske rapperen Iggy Azalea (30), hvis egentlige navn er Amethyst Amelia Kelly, fansen sin på Instagram.

Der kom det nemlig frem at hun skal ha født sitt første barn.

«Jeg har en sønn. Jeg ventet på det rette øyeblikket med å si noe, men det ser ut til at jo lenger det går, jo mer innser jeg at jeg alltid kommer til å føle meg nervøs for å dele så store nyheter med», skriver hun i et innlegg på Instagrams historiefunksjon.

FØDEKLAR: Kjendisstylist Cecilie Krogh viser deg fletten som tåler alt - også en fødsel. Vis mer

Videre forklarer rapperen at hun ønsker å holde livet sitt privat, men at sønnen på ingen måte er en hemmelighet.

«Jeg elsker ham mer enn noe annet», avslutter hun innlegget med.

AVSLØRING: På Instagrams historiefunksjon røpet den australske rapperen at hun har en sønn. Foto: Skjermdump fra Instagram/thenewclassic
AVSLØRING: På Instagrams historiefunksjon røpet den australske rapperen at hun har en sønn. Foto: Skjermdump fra Instagram/thenewclassic Vis mer

Azalea velger imidlertid å holde kortene tett til brystet hva gjelder å røpe sønnens navn eller tidspunktet han kom til verden.

30-åringen er ikke ukjent for å skape overskrifter, og har tidligere sørget for spalteplass med både forlovelse, brudd og en tidvis sjokkerende oppførsel og livsstil.

FØDSEL: Realitydeltaker Synøve Rex lot filmkameraet bli med inn da hun skulle føde datteren sin. Video: Dplay/ Rød Løper Vis mer

Nakenbilder lekket

I fjor skapte hun overskrifter igjen. Dette i kjølvann av at stjernen opplevde å få nakenbilder spredd på internett. I den anledning gikk 30-åringen ut med en offisiell uttalelse hvor hun forklarte hvorfor hun hadde nakenbilder av seg selv.

I innlegget skrev hun at bildene stammer fra en fotoshoot for magasinet GQ, som hun gjorde i 2016.

«Mange profilerte kvinner har tatt bilder til forsida av GQ, hvor de har hatt ei hånd strategisk plassert over brystene etc. Jeg har alltid synes at dette var vakre magasinforsider, så jeg slo til på denne muligheten», forklarte hun i innlegget, ifølge E News! og fortsatte:

«Jeg har ikke sett at andres magasinforsider er blitt lekket, så jeg følte meg komfortabel med å stå modell (på en lukket fotoshoot) for et respektabelt magasin, når jeg visste at bare de tildekte bildene ville bli vurdert trykket. Jeg samtykket aldri til å ta toppløse bilder som skulle brukes. Punktum. Det var min forståelse før FØR fotoshooten, GQ publiserer ikke toppløse bilder».

NAKENBILDER SPREDTE SEG: I fjor opplevde Iggy Azalea at nakenbilder av henne florerte på internett. Her avbildet i fjor. Foto: NTB Scanpix
NAKENBILDER SPREDTE SEG: I fjor opplevde Iggy Azalea at nakenbilder av henne florerte på internett. Her avbildet i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge nettstedet skrev rapperen også at hun er sint på magasinet for at de har tatt vare på bildene, i stedet for å slette dem etter at bildene som skulle brukes var plukket ut.

MANGE SPØR: Hvordan var det å ha sex eter fødsel, er et av spørsmål «Farmen»-deltaker Stine Næss-Hartmann får fra sine følgere på Instagram. Video: Stine Næss-Hartmann. Vis mer

Som andre som har opplevd det samme, skrev ettbarnsmora at hun sleit med «en ball av negative følelser» som følge av de private bildene som hadde havnet på avveie.

«Jeg føler meg ført bak lyset, flau, krenket, sint og lei meg, i tillegg til en million andre følelser».

Med flere singler som toppet hitlister verden over, var den australske rapperen spådd som et av de heiteste navnene i bransjen på starten av 2010-tallet. Hun spilte verden over, prydet magasinforsider og var verdenskjent for sin frodige kropp og sine hardtslående rim.

De siste åra har det imidlertid vært stille fra stjernen, som bare har klart å havne i medienes søkelys på grunn av dårlige anmeldelser og skandaler.

Satte fyr på eksens klesskap

I 2018 kunne det imidlertid virke som om rapperen forsøkte å komme tilbake igjen. Det var et gammelt brudd som sørget for at hun skapte overskrifter igjen.

Sommeren 2016 sleit Iggy Azalea nemlig med langt mer enn bare økonomiske problemer. Hun forlovet seg med basketballstjernen Nick Young i 2015, men et knapt år seinere ble både idyllen og forlovelsen brutt.

UTRO: Alt går ikke helt etter planen når journalist Alfonso Merlos deltar på det direktesendte Youtube-programmet «Estado de Alarma». Vis mer

Allerede i mars 2016 ble det kjent at den daværende Los Angeles Lakers-stjernen hadde vært utro mot Azalea, men den gang fortalte artisten at hun ønsket å bli hos ham. Da hun fant ut at han hadde vært utro igjen, rant derimot begeret over.

To år etter, nærmere sagt i 2018, uttalte rapperen seg om hvordan hun hevnet seg.

- Jeg brant alt opp. Jeg brant masse, og kastet noen ting i bassenget også. Jeg begynte med vann, men det viste seg å ikke fungere, fortalte hun på besøk hos Andy Cohen.

Hun fortalte videre at hun begynte med det billigste, og jobbet seg opp mot det dyreste hun fant i eksens klesskap.

- Jeg pleide å ødelegge ting i huset vårt, men jeg innså at jeg ødela mine egne ting. Jeg tenkte at det var dumt, og at han ikke brydde seg. Derfor tenkte jeg: Nå skal jeg finne noe dritt som han bryr seg om, og ødelegge det, fortsatte hun i intervjuet.

LES OGSÅ: Stjernen røper diagnose

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer