Iggy Azalea:

Avslører «hemmelig» fødsel

Rapperen overrasker fansen på Instagram.

KOM MED AVSLØRING: Den australske rapperen Iggy Azalea fikk fansen til å sperre opp øynene da hun avslørte at hun har en sønn. Foto: NTB Scanpix
KOM MED AVSLØRING: Den australske rapperen Iggy Azalea fikk fansen til å sperre opp øynene da hun avslørte at hun har en sønn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag overrasket den australske rapperen Iggy Azalea (30), hvis egentlige navn er Amethyst Amelia Kelly, fansen sin på Instagram.

Der kom det nemlig frem at hun skal ha født sitt første barn.

«Jeg har en sønn. Jeg ventet på det rette øyeblikket med å si noe, men det ser ut til at jo lenger det går, jo mer innser jeg at jeg alltid kommer til å føle meg nervøs for å dele så store nyheter med», skriver hun i et innlegg på Instagrams historiefunksjon.

Videre forklarer rapperen at hun ønsker å holde livet sitt privat, men at sønnen på ingen måte er en hemmelighet.

«Jeg elsker ham mer enn noe annet», avslutter hun innlegget med.

Azalea velger imidlertid å holde kortene tett til brystet hva gjelder å røpe sønnens navn eller tidspunktet han kom til verden.

30-åringen er ikke ukjent for å skape overskrifter, og har tidligere sørget for spalteplass med både forlovelse, brudd og en tidvis sjokkerende oppførsel og livsstil.

Nakenbilder lekket

I fjor skapte hun overskrifter igjen. Dette i kjølvann av at stjernen opplevde å få nakenbilder spredd på internett. I den anledning gikk 30-åringen ut med en offisiell uttalelse hvor hun forklarte hvorfor hun hadde nakenbilder av seg selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer