Vita Mashadi og Ulrik Giske:

Avslører hemmelig flørt

Vita Mashadi har funnet tonen med «Ex on the beach»-deltaker.

NYTT RADARPAR?: Realityprofilene Vita Mashadi (27) og Ulrik Giske (28) skal ha fått et øye for hverandre. Foto: Privat/ Toke Mathias Riskjær / Discovery
NYTT RADARPAR?: Realityprofilene Vita Mashadi (27) og Ulrik Giske (28) skal ha fått et øye for hverandre. Foto: Privat/ Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tv-profilene Vita Mashadi (27) og tidligere «Ex on the beach»-deltaker Ulrik Giske (28) har funnet tonen. Det bekrefter begge overfor Se og Hør.

- Vi møttes på Tinder, og har vært på date. Han er en veldig hyggelig gutt, forteller førstnevnte til Se og Hør.

I utgangspunktet var 27-åringen, som blant annet er kjent fra realityserien «Vita og Wanda» sammen med tvillingsøsteren, skeptisk til å møte Giske. Mest på bakgrunn av Giskes opptreden på «Ex on the beach», erkjenner hun.

- Jeg vet jo hva han har gjort og vært på, og det strider egentlig mot mine verdier. Det viste seg riktignok at han er mye mer oppegående enn det jeg har sett på tv, humrer hun.

- Vi slaktet ham

Selv er Ulrik Giske klar over Mashadis skepsis, og forteller at han er glad for at 27-åringen ga det en sjanse.

- Det er fint at hun fikk et nytt inntrykk av meg. «Ex on the Beach»-Ulrik og Ulrik hjemme i Norge er to vidt forskjellige personer, mener Giske, som rakk å skape flere overskrifter gjennom deltakelsen i det kontroversielle programmet i fjor.

I Mashadi-tvillingenes podcast, «Tvillingterapi med Vita og Wanda», har jentene tidligere snakket om nettopp Ulrik Giske og hans deltakelse i «Ex on the Beach». Den gang var duoen ikke imponert:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer