Vita Mashadi og Ulrik Giske:

Avslører hemmelig flørt

Vita Mashadi har funnet tonen med «Ex on the beach»-deltaker.

<strong>NYTT RADARPAR?:</strong> Realityprofilene Vita Mashadi (27) og Ulrik Giske (28) skal ha fått et øye for hverandre. Foto: Privat/ Toke Mathias Riskjær / Discovery
NYTT RADARPAR?: Realityprofilene Vita Mashadi (27) og Ulrik Giske (28) skal ha fått et øye for hverandre. Foto: Privat/ Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tv-profilene Vita Mashadi (27) og tidligere «Ex on the beach»-deltaker Ulrik Giske (28) har funnet tonen. Det bekrefter begge overfor Se og Hør.

- Vi møttes på Tinder, og har vært på date. Han er en veldig hyggelig gutt, forteller førstnevnte til Se og Hør.

I utgangspunktet var 27-åringen, som blant annet er kjent fra realityserien «Vita og Wanda» sammen med tvillingsøsteren, skeptisk til å møte Giske. Mest på bakgrunn av Giskes opptreden på «Ex on the beach», erkjenner hun.

- Jeg vet jo hva han har gjort og vært på, og det strider egentlig mot mine verdier. Det viste seg riktignok at han er mye mer oppegående enn det jeg har sett på tv, humrer hun.

FULL KLAFF: Henrik Elvejord Borg, kjent fra «Ex on the Beach», finner tonen med Maria Moen i det nye Viafree-programmet «Cash/date». Video: Viafree / Rød Løper Vis mer

- Vi slaktet ham

Selv er Ulrik Giske klar over Mashadis skepsis, og forteller at han er glad for at 27-åringen ga det en sjanse.

- Det er fint at hun fikk et nytt inntrykk av meg. «Ex on the Beach»-Ulrik og Ulrik hjemme i Norge er to vidt forskjellige personer, mener Giske, som rakk å skape flere overskrifter gjennom deltakelsen i det kontroversielle programmet i fjor.

SJOKKERER: Da Siv Meyer og Ulrik Giske skal ha sex i en episode av «Ex on the Beach», blir det til en konkurranse om hvem som er flinkest til å onanere, og både Andreas Osterøy og Richard Liedholm melder seg på. Video: Dplay & Ingebjørg Iversen / Rød Løper. Vis mer

I Mashadi-tvillingenes podcast, «Tvillingterapi med Vita og Wanda», har jentene tidligere snakket om nettopp Ulrik Giske og hans deltakelse i «Ex on the Beach». Den gang var duoen ikke imponert:

- Vi slaktet ham, rett og slett, forteller Mashadi, som trolig henviser til den velomtalte «onanikonkurransen» Giske var en del av under fjorårets sesong.

Mashadi og Giskes første stevnemøte var egentlig et resultat av en oppfordring fra vennekretsen (inkludert tvillingsøster Wanda), som mente søsteren måtte «komme seg ut på markedet». Vita erkjenner at hun ikke er fan av konseptet «å dra på date», fordi hun «ikke kan flørte».

- Jeg er elendig på det. Det er så ille at Wanda blir flau, forklarer hun.

KOS: Det er flere som vil hjelpe når Johanne Nordeng i «Ex on the beach» får låne vibratoren til Therese Pedersen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

- Snakker fra hjertet

Ulrik Giske er riktignok uenig.

- Jeg synes ikke hun er dårlig til å flørte. Vi hadde en fin kjemi på daten, og det var veldig naturlig. Begge to er veldig direkte, åpne og snakker rett fra hjertet. Hun var veldig lett å bli kjent med, og sånn sett er vi veldig like, konstaterer han.

At Mashadi har hengt ham ut i egen podkast, tar Giske med knusende ro.

- Jeg har ikke hørt det selv, men det har tydeligvis ikke betydd så mye, siden hun har valgt å møte meg, sier han.

TVILLINGER: Vita og Wanda bød som vanlig på seg selv da de snakket med Rød Løpers utsendte reporter Jonas Scheie Hammer. Video: Mariann Habbestad. Vis mer

Begge parter forteller at de har beholdt kontakten etter det første stevnemøtet, uten at noen vil konstatere om det blir noe mer.

Avslørte brudd

Dette er ikke første gang Ulrik Giske skaper overskrifter om romanserykter. Lenge svirret det rykter om at han og «Ex on the beach»-dronning Melina Johnsen (23) hadde noe på gang, før begge avkreftet spekulasjonene overfor Se og Hør i fjor sommer.

Da Se og Hør møtte Vita og Wanda Mashadi under premierefesten til tv-programmet «Jan Thomas søker kjæreste» tidligere i uka, avslørte sistnevnte at hun er blitt singel - etter å ha vært i et forhold i et års tid.

- Det går greit, jeg har det fint. Sånn er livet. Vi er venner og har en god tone, fortalte Wanda til Se og Hør.

27-åringen forklarte at paret gikk hver til sitt for en drøy måned siden.

- Nå skal jeg ha Wanda-tid. Bare fokusere på jobb, venner og familie. Nå har jeg det bra, så da tenker jeg å fokusere på ting som er gøy.

LES OGSÅ: Derfor vil hun ikke forlove seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer