TILBAKE FOR FULLT: Sandra Lyng Haugen er tilbake etter tre års pause. Nå jobber hun med plate, dubbing av tegnefilmer - og drømmer om å spille inn film med Edward Norton. Foto: Anders Myhren, Seher.no
TILBAKE FOR FULLT: Sandra Lyng Haugen er tilbake etter tre års pause. Nå jobber hun med plate, dubbing av tegnefilmer - og drømmer om å spille inn film med Edward Norton. Foto: Anders Myhren, Seher.noVis mer

Avslører hemmelig drøm

Sandra Lyng Haugen stjal showet på Rådhusplassen. Se video.

Se video nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Mens artister som A-ha, Alexander Rybak og Jadakiss underholdt fra scenen under VG-listas konsert på Rådhusplassen fredag kveld, stjal en sprudlende Sandra Lyng Haugen (22)showet på den røde løperen.

Fire år etter at hun ga ut sitt første album "Døgnvill" er Sandra nå godt i gang med å lage ny plate, og legger ikke skjul på at hun gleder seg til å gjøre comeback.

- Jeg har ikke savnet rampelyset, men savnet det å stå på scenen, for det elsker jeg mer enn noen annet. Jeg håper at albumet kommer ut i løpet av året, sier Sandra til Seher.no.

Sandra - som høstet mange lovord for sin fargesprakende og utringete Guess-kjole - har i tillegg til albumforberedelsene brukt tiden på skolegang, kjæresten Andres Rafael Diaz (32) og dubbing av tegnefilm.

Og den blonde Mosjøen-jenta legger ikke skjul på at hun godt kunne tenke seg å få prøve seg som skuespiller i en vanlig film - spesielt hvis hun fikk mulighet til å møte sin drømmeskuespiller Edward Norton.

- Han er en sånn rar fyr, som er litt pinglete og søt... Hvis jeg kunne få spilt mot ham så hadde det vært drømmerollen min, smiler hun til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: -Jeg har det veldig fint


[obj:media:7881]