Sean Penn:

Avslører hemmelig bryllup

Sean Penn giftet seg med sin 32 år yngre kjæreste.

NYGIFT: Sean Penn fikk nylig sin Leila George. Nå avslører han detaljer om bryllupet. Foto: NTB Scanpix
NYGIFT: Sean Penn fikk nylig sin Leila George. Nå avslører han detaljer om bryllupet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Allerede i oktober for fire år siden ble den amerikanske skuespilleren Sean Penn (59) koblet til den 32 år yngre skuespilleren, Leila George (28). Tirsdag denne uka kan førstnevnte avsløre at paret har giftet seg i all hemmelighet under coronapandemien.

Det bekrefter han i et intervju med The Independent, hvor han svarer på bryllupsryktene ved å vise fram gifteringen. Videre kan «Mystic River»-stjerna avsløre at de ble erklært rette ektefolk så nylig som på torsdag.

- Vi hadde et Covid-bryllup. Ved det mener jeg at vi sendte det på Zoom, og vi var hjemme med mine to barn og hennes bror. Vi gjorde det på den måten, sier den nygifte stjerna.

MANN OG KONE: Sean Penn og Leila George overrasket med bryllup. Her på den røde løperen i mars. Foto: NTB Scanpix
MANN OG KONE: Sean Penn og Leila George overrasket med bryllup. Her på den røde løperen i mars. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Som nevnt ble paret koblet til hverandre høsten for fire år siden, etter at de ble fotografert kyssende under en badetur på Hawaii.

For australskfødte Leila George har Oscar-vinneren Sean Penn trolig vært en viktig døråpner til filmbransjen. Hun debuterte som skuespiller samme år som de viste seg offentlig sammen for første gang, og har medvirket i flere filmer siden.

Hun var likevel ikke ukjent med filmbransjen før sitt profilerte forhold. Faren hennes er «Lov og orden»-stjernen Vincent D'Onofrio, og moren er 1980-tallets filmskjønnhet Greta Scacchi.

- Elsker deg fortsatt

Penn har tidligere vært sammen med flere kjente kvinner. Hans første kone var popstjernen Madonna, som han var gift med fra 1985 til 1989.

Duoen er fremdeles gode venner i dag, og i 2016 deltok de begge på en veldedighetsgalla for Madonnas organsisasjon «Raising Malawi» i Miami.

Den gang overrasket «Like A Virgin»-sangerinnen med å erklære sin kjærlighet til eksmannen fra scenen.

CORONABRÅK: Superstjernen Madonna er i hardt vær etter et innlegg på Instagram. Video/foto: Twitter/Instagram/NTB Scanpix Vis mer

Jeg elsker deg fortsatt, sa Madonna ifølge Daily Mail, etter at hun hadde fått Sean Penn til å komme opp på scenen.

Kalde føtter

Han giftet seg deretter med skuespiller Robin Wright i 1996, før de skilte lag i 2009. De har to voksne barn sammen, men har ikke noe kontakt i dag.

- Det er rett og slett best slik, har Penn fortalt i flere intervjuer, og har beskrevet forholdet som konfliktfylt.

Da Robin og Sean Penn gikk fra hverandre i 2009, hadde ekteparet allerede søkt om separasjon og blitt gjenforent to ganger.

Tredje gang endte med skilsmisse og en tydelig bitter Sean.

Det ble seinere ryktet at han var forlovet med den sørafrikanske skuespilleren Charlize Theron. Hun skal ha fått kalde føtter etter 18 måneder som Penns kjæreste, og dumpet ham sommeren 2015.

- Skulle aldri gifte meg

I et intervju tidligere i år tok imidlertid Theron bladet fra munnen om forlovelsesryktene, og sa følgende:

- Hva? Det er ikke sant. Nei. Det er ikke slik at jeg «nesten giftet meg med Sean», det er bare sludder. Nei, vi datet, det var praktisk talt alt vi gjorde, vi datet, fastslo Theron i intervjuet med Howard Stern.

KJENDISDATTER: Den svenske Hollywoodfruen Siv Cotton viser gledelig fram sin «up and coming» datter Charlize på sosiale medier. Vis mer

Da bruddnyheten kom på denne tida for fem år siden, meldte en rekke medier at paret hadde «brutt forlovelsen» sin. I dag understreker Theron at forholdet mellom henne og Penn ikke var så seriøst som det framsto i mediene.

- Det var et forhold, absolutt. Vi var definitivt eksklusive, men det var så vidt i et år. Vi flyttet aldri sammen. Jeg skulle aldri gifte meg med ham. Det var ikke noe sånt, sa hun til Stern, ifølge People.

LES OGSÅ: - Jeg friker ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer