Kim og Kourtney Kardashian

Avslører hemmelig babyplan for Kourtney

Kim Kardashian kommer med en oppsiktsvekkende uttalelse om søsteren.

HAR EN PLAN: Kim Kardashian hevder at både Kourtney (t.v) og Scott Disick ønsker seg flere barn. Hun har derfor klekket ut en plan. Foto: NTB scanpix
HAR EN PLAN: Kim Kardashian hevder at både Kourtney (t.v) og Scott Disick ønsker seg flere barn. Hun har derfor klekket ut en plan. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Realityparet Kourtney Kardashian (39) og Scott Disick (35) var sammen i ni år før de gikk hver til sitt i 2015. Forholdet kan enkelt beskrives som kaotisk, og de har flere ganger vært av og på.

Begge har derimot nå klart å finne lykken igjen med andre, men paret møttes titt og ofte på grunn av deres tre felles barn - Mason (8), Penelope (6) og Reign (3).

Det er derimot ikke alltid stemningen er spesielt god mellom de to eksene, noe fans av «Keeping Up With The Kardashians» vet altfor godt. I samtlige sesonger har de kranglet heftig, men de forsøker å holde seg rolige for barnas del.

TOK IMOT DATTEREN SELV: Realitystjerna dro selv ut datteren Penelope. Video: E! Vis mer Vis mer

Ofte er det enten Khloé eller Kim Kardashian som går inn som meglere når det står på som verst. De har det også med å blande seg i andre aspekter av forholdet. Nå har Kim bestemt seg for å bistå søsteren og hennes eks ved å legge frem en utspekulert babyplan.

- Bør vi oppmuntre dette?

Det er nettstedet Toofab som omtaler saken først. Basert på en teaser til den kommende episoden av serien, har de skrevet om Kim Kardashians lure plan. Det hele bunner nemlig i at Scott ønsker seg nok et barn.

SAMMEN FOR BARNA: Scott og Kourtney har angivelig begge lyst på flere barn. Her er de fotografert sammen med barna de allerede har produsert. Fra venstre ser vi Reign, Penelope og Mason. Foto: Splash News / NTB scanpix
SAMMEN FOR BARNA: Scott og Kourtney har angivelig begge lyst på flere barn. Her er de fotografert sammen med barna de allerede har produsert. Fra venstre ser vi Reign, Penelope og Mason. Foto: Splash News / NTB scanpix Vis mer

Han og Kourtney har ingen barn med noen andre enn hverandre, og det er kanskje derfor ikke så rart at det er noe de ønsker å fortsette med.

- Scott skrev akkurat til meg at han vil ha et nytt barn … med Kourtney. Jeg tror han bare vil ha ett til, og hun vil ha ett til, sier hun til vennen Larsa Pippen i klippet.

Larsa er god venn med samtlige av Kardashian-søstrene, og har derfor innsideinformasjon om hele situasjonen. Hun er ikke i tvil om at Kourtney ønsker seg et barn til.

- Om de begge ønsker seg flere barn, kan de ikke bare få dem sammen? Barna deres er vakre, skyter hun inn.

Praten gir den mest berømte av Kardashians-søstrene en idé. For hva er egentlig i veien med at de to får nok et barn? De har jo klart å oppdra tre smårollinger sammen uten altfor store problemer.

FAMILIEVENN: Larsa Pippen er en god venn av samtlige Kardashian-søstre. Her er hun fotografert ute på vift med Kourtney. Foto: NTB scanpix
FAMILIEVENN: Larsa Pippen er en god venn av samtlige Kardashian-søstre. Her er hun fotografert ute på vift med Kourtney. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Altså, Scott har jo en kjæreste og Kourtney har en kjæreste. Såpass skjønner vi. Men de trenger jo ikke å ha sex. Det kan skje gjennom prøverørsbefruktning, smiler hun, hvorpå Larsa svarer at det hadde gjort situasjonen mye enklere for alle.

Kim stopper ikke med å lufte planen for venninnen. Hun tar rett og slett opp telefonen sin og sender en e-post til hele familien for å beskrive sin utspekulerte plan.

- Jeg må fortelle resten av familien dette for å si: «Bør vi oppmuntre dette? Hvor søtt hadde ikke dette vært? De må ha et nytt barn», skrev hun ivrig til sine resterende søstre.

Det skal derimot ikke gå så enkelt for seg. Rett før det spennende klippet tar slutt, får seerne vite at Kim ved en feiltakelse også har sendt mailen til Kourtney. Hvordan stjernen tar forslaget til søsteren, er det derfor foreløpig ingen som vet.

Festet sammen etter bruddet

At Kourtney nå er singel, kan bety at Kims plan faktisk får konsekvenser. Etter et halvannen år langt forhold, tok romansen Kourtney og 14 år yngre Younes Bendjima (25) slutt i august.

Ulike klipp med Kourtney Kardashian etter bruddet med Scott Disick Vis mer

Det skal ha vært trebarnsmoren som avsluttet forholdet, og de siste dagene har det kommet frem at hennes berømte søstre, Kim (37) og Khloé (34) tilsynelatende er fornøyde med beslutningen.

Dette klarte heller ikke sistnevnte å skjule da deres yngste søster, Kylie Jenner, feiret 21-årsdagen sin i starten av august.

På Instagram-stories delte Khloé nemlig en kort video av Kourtney som sitter ved siden av Scott med teksten «A girl can dream».

Det er usikkert hva 34-åringen mener med den kryptiske beskjeden, men ifølge Metro er fansen overbevist om at Khloé drømmer om at storesøsteren skal finne tilbake til eksen.

Ifølge nettstedet var Kourtney og Scott nærmest uatskillelige i bursdagsfesten - dagen etter at flere kilder hevdet overfor E! News at 35-åringen er glad for at eksen er singel igjen.

- Scott er veldig glad for at Kourtney har kuttet ut Younes. Selv om han selv er lykkelig i sitt forhold, har han aldri likt forholdet til Younes og Kourtney, sa kilden.

39-åringen skal imidlertid føle seg fullstendig ferdig med Scott.

- Kourtney kommer aldri til å bli sammen med Scott igjen. Hun er glad for at han har det bra og at han tilbringer tid med barna. Hun er fornøyd med samarbeidet de har, men det er det, sa en kilde til People.

LES OGSÅ: - Jeg gikk aldri og ventet på at hun skulle dø

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer