Sharon Stone:

Avslører hemmelig abort

- Jeg blødde overalt.

FJERNET BARNET: Sharon Stone gjennomgikk en abort allerede som 18-åring. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB
FJERNET BARNET: Sharon Stone gjennomgikk en abort allerede som 18-åring. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken kom Sharon Stone (63) ut med sin nye selvbiografi «The Beauty of Living Twice».

Boka har allerede fått mye oppmerksomhet i mediene med avsløringer som at en kirurg forstørret Hollywood-stjernens bryster uten hennes samtykke, og at hun fikk livet snudd til det verre etter den ikoniske «Basic Instinct»-rollen.

Brant blodige klær

Torsdag deler People flere historier fra skuespillerens fortid. Blant annet at hun gjennomgikk en hemmelig og vanskelig abort da hun bare var 18 år gammel.

I boka skriver Stone at hun akkurat hadde debutert seksuelt og at graviditeten kom som et sjokk på henne. Det var hennes første seriøse kjæreste som gjorde henne gravid, og sammen måtte de legge ut på en lang kjøretur fra Pennsylvania, hvor hun vokste opp, til Ohio for å få utført aborten.

Vis mer

Da hun kom tilbake til hjembyen etter inngrepet, følte hun seg svært alene.

«Jeg blødde overalt og mye mer enn jeg skulle ha gjort, men dette var en hemmelighet som jeg ikke kunne fortelle til noen», står det i boka, ifølge nettstedet.

«Så jeg forble på rommet mitt og blødde i dagevis. Jeg var svak og redd, og til slutt bare svak», skriver hun videre.

Stone sier også at hun brant de blodige klærne og lakenene i en tønne på skolen da hun endelig følte seg bedre, og deretter gikk tilbake til timen.

«Svulstene var gigantiske»

Sharon Stone, som fikk status som sexsymbol etter rollen som heite Catherine Tramell i «Basic Instinct» i 1992, har aldri opplevd å føde sine egne barn.

Sammen med eksmannen Phil Bronstein (70) har hun derimot adoptivsønnen Ronan (20), og som alenemor adopterte hun også sønnene Laird (15) og Quinn (14).

Tirsdag kom 63-åringen som nevnt med påstander om at en lege forstørret brystene hennes uten at hun selv visste om det.

Også denne hendelsen blir beskrevet i selvbiografien.

Det var da filmstjernen i 2001 fjernet noen svulster i brystene og deretter skulle gjennom rekonstruktiv kirurgi at skandalen fant sted.

«Svulstene var gigantiske. Større enn selve puppen», står det i boka, ifølge People.

NY: Tidligere i år ble det kjent at den amerikanske modellen Chrissy Teigen skulle fjerne silikonbrystene sine. Nå viser hun frem resultatet. Vis mer

Etter at skuespilleren våknet opp fra operasjonen fikk hun seg imidlertid litt av et sjokk.

«Da bandasjen ble tatt av, oppdaget jeg at jeg hadde fått en hel cup-størrelse større bryster. Legen sa "disse passer bedre til hoftene dine". Han forandret på kroppen min uten at jeg visste om det eller hadde gitt samtykke», skriver hun.

Stone stilte spørsmål rundt kirurgens avgjørelse, og forteller at han da skal ha svart henne at hun «ville se bedre ut med større "finere" pupper».

LES OGSÅ: Bryter tausheten om bryllupsbløffen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer