MÅTTE HJEM: Det var Julie Grindbakken som måtte pakke sakene etter den overraskende vrien i «Paradise Hotel». Video: TV3 Vis mer

«Paradise Hotel» 2018:

Avslører helseproblemer etter «Paradise Hotel»-exit

Julie Grindbakken ble utmattet av sitt eget spill.

Publisert

(Se og Hør): - Der og da kunne jeg ikke ha gjort så mye annerledes, sier Julie Grindbakken (21) til Se og Hør etter at hun i kveld måtte sjekke ut av «Paradise Hotel», eller Pærcatræz fengsel, som det kalles denne uken.

Det er fengselstema denne uken, der deltakerne er fanger i det de kaller Pærcatræz fengsel. I kveldens episode kunne Leo Faa (22) og Mathias Pettersen (25) bestemme hvilke to jenter de anser som de største risikofangene.

Valget havnet på Ann Marielle Lipinska (28) og Julie Grindbakken, som begge måtte holde hver sin forsvarstale før de andre deltakerne skulle avgi sine stemmer.

Det endte med at Julie Grindbakken fikk flest stemmer og ble dermed ansett som den største risikoen. Utfallet ble at hun måtte sjekke ut av hotellet.

- Jeg var ganske sikker på at det var jeg som kom til å ryke. Jeg var innstilt på det, men likevel prøvde jeg å snakke med de jeg kunne før valget ble tatt, sier hun til Se og Hør.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>INGEN STERK REAKSJON:</strong> Julie Grindbakken (t.h) forklarer til Se og Hør at hun ikke ble særlig lei seg da det var hun som måtte sjekke ut av hotellet. Ann Marielle Lipinska fikk en sjanse til. Foto: TV3
INGEN STERK REAKSJON: Julie Grindbakken (t.h) forklarer til Se og Hør at hun ikke ble særlig lei seg da det var hun som måtte sjekke ut av hotellet. Ann Marielle Lipinska fikk en sjanse til. Foto: TV3 Vis mer

- De gjorde et bra valg

Julie var blant de første fem jentene som sjekket inn på skandalehotellet i årets sesong, og har bevist at hun er ikke har vært redd for å spille spillet.

Det har ikke alltid vært like populært blant hennes realitykolleger. Det fikk hun merke under kveldens «pandoras eske», da de andre deltakerne fikk mulighet til å spørre Julie og Ann Marielle om hva de ville.

- Jeg spilte veldig hardt der inne. Jeg følte derfor at det var veldig riktig av dem å sende meg hjem. Mange var sinte på meg på grunn av valg jeg hadde tatt tidligere. De stilte meg virkelig til veggs og det ble en litt ubehagelig situasjon, sier 21-åringen, og legger til:

- Jeg synes jeg forklarte meg ganske bra, men det hadde ingen betydning. Dette er et spill, og jeg var en konkurrent for dem. De gjorde et bra valg da de sendte meg hjem.

Saken fortsetter nedenfor.

SER PÅ MED MAMMA: Julie Grindbakken er en av de mest omtalte deltakerne på «Paradise Hotel» i år, og hadde blant annet sex allerede første natta. I denne ukas «Pærra-preik» forteller Kristiansand-jenta at hun ser på realityprogrammet sammen med moren sin. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her: https://youtu.be/rJNtsG3Y0wc Vis mer

Hun fikk spesielt mye tyn da hun for to uker siden var med på å sendte hjem Isabel Raad (24). Det har hun virkelig fått høre i ettertid, forklarer hun.

- Mange var sinte på meg på grunn av at jeg sendte henne hjem, selv om jeg langt ifra var alene om avgjørelsen. Jeg fikk virkelig straffen min ved å miste partneren min Kristian uken etter. Jeg forstår at enkelte reagerte på reaksjonen min da Isabel måtte reise hjem, og det var nok hovedsakelig derfor jeg røk ut i dag, sier hun.

Måtte på legevakten

Hun forklarer at alt stresset også tæret på helsa hennes, og at hun måtte på legevakten under oppholdet.

- Det var veldig tøft å være på hotellet da alle var sinte på meg. Jeg måtte gå på tre forskjellige antibiotikakurer under oppholdet, og i tillegg få vitaminsprøyte. Årsaken var rett og slett at jeg var så sliten. Jeg stresset jo så mye der inne, røper hun.

Reality-profilen legger til at selv om oppholdet på hotellet førte med seg mye stress for henne, var det en opplevelse hun sent vil glemme.

- Det skal sies at jeg opplevde veldig mye gøy. Men det er også viktig å huske at «Paradise Hotel» faktisk er et spill, og det handler om å spille hverandre ut - spesielt de som er sterke konkurrenter, sier hun.

Ikke flau over sexen

Selv om «Paradise»-eventyret er over for Julie, har hun klart å bemerke seg i årets sesong. Allerede i første episode vekket hun oppsikt, da hun hoppet til køys med realitykollega Kristian Jarland (22).

Da Se og Hør snakket med duoen under premierefesten i mars, fortalte begge at de ikke angret på tv-sexen.

Saken fortsetter nedenfor.

HET NATT: Kristian og Julie fant god kjemi første kvelden på Paradise Hotel, men synes selv det er helt naturlig. Video: Marie Røssland / Reporter: Kine Falch Vis mer

- Altså, tenk på alle som har sex på tv akkurat nå. Den eneste forskjellen er at vi gjorde det på tv, under en dyne. Folk har sex hele tiden, vi ble bare filmet døgnet rundt, sa Julie, som la til at jentene på tv-hotellet måtte «jobbe på høygir» for å få Kristian til sengs.

- Han er en sånn fyr som ikke gjør så mye for å jenter etter seg, og det er nettopp det som gjør ham så attraktiv, sa hun.

Vil du holde deg oppdatert på «Paradise»? Meld deg inn i gruppa her.

LES OGSÅ: Derfor fjernet TV3 «Paradise»-sexen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer