«Bachelor»-Belinda Love Rygier:

Avslører: - Hatt sex med over 700

«Bachelor»-profilen Belinda Love Rygier kommer med pikant avsløring om fortiden som sexavhengig.

AVHENGIG: Belinda Love Rygier avslører fortid som sexavhengig. Foto: Skjermdump Instagram.
AVHENGIG: Belinda Love Rygier avslører fortid som sexavhengig. Foto: Skjermdump Instagram. Vis mer
Publisert

I et intervju med australske Daily Mail kan den tidligere «Bachelor»-stjernen og TV-personligheten Belinda Love Rygier (38) avsløre at hun i en lang periode slet med sexavhengighet.

Rygier sier hun har ligget med mer enn 700 menn og noen kvinner. De fleste er ifølge Rygier tilfeldige personer hun har møtt på blant annet matbutikken.

- Jeg kunne stå på supermarkedet og se en mann og tenke: «Jeg lurer på om han ville være interessert i å ha sex».

UVELKOMMEN GJEST: I det nye programmet «Good Sex» på Discovery+ skal sexinstruktør Caitlyn hjelpe par med å forbedre sexlivet. For Ben og Annie kommer det frem et svært tydelig problem på soverommet. Video: Rød Løper / Discovery+ Vis mer

I perioder gikk det så langt at 38-åringens sexavhengighet gikk utover vennskapene hennes.

Det hendte nemlig at Rygier droppet avtaler med venner for å ha tilfeldig sex.

- Sex er den eneste avhengigheten jeg har hatt, og det er fordi det fikk meg til å føle meg elsket og jeg har virkelig manglet kjærlighet i livet mitt, forteller hun videre.

Vendepunktet kom da «Bachelor»-stjernen hadde det hun beskriver som et skremmende møte med en tilfeldig sexpartner.

INTIMITET: Influenser og «Paradise hotel»-vinner Martine Lunde snakker ut om de intime scenene som ble vist på «Paradise hotel». Video: Kine Falch. Reporter: Celina Morken. Vis mer

Ifølge TV-profilen skal en av mennene ha vært voldelig mot henne, og på et tidspunkt dyttet henne ned trappen og stengt henne inne i en garasje.

- Det var vendepunktet mitt. Jeg tenkte: «Jeg må hjelpe meg selv». Det var da reisen begynte, og ting ble bedre fort. Når du bestemmer deg for å endre, skjer det veldig raskt.

I dag jobber hun som coach og driver bootcamps for å hjelpe de som sliter med sexavhengighet, ved å lære hvordan man får mer selvtillit og hvordan man får et sunt og respektfullt forhold til sex.

LES OGSÅ: Røper nye detaljer om kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer