Hugh Grant:

Avslører grunnen til utroskandalen

I 1995 ble skuespilleren arrestert etter å ha blitt tatt på fersken med en prostituert. Nå deler han detaljer om den skjebnesvangre dagen.

ARRESTERT: Skuespiller Hugh Grant ble i 1995 arrestert etter å ha blitt tatt på fersken sammen med en prostituert, Divine Brown. Foto: Los Angeles Police Department / Reuters / NTB
ARRESTERT: Skuespiller Hugh Grant ble i 1995 arrestert etter å ha blitt tatt på fersken sammen med en prostituert, Divine Brown. Foto: Los Angeles Police Department / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

I 1995 skapte den britiske skuespilleren Hugh Grant (60) store overskrifter da han ble arrestert i Los Angeles, etter å ha blitt tatt på fersken sammen med en prostituert med navn Divine Brow.

Ifølge The Guardian ble Grant tatt i akten med Brown i bilen sin.

Saken fikk enorm oppmerksomhet i mediene, særlig siden skuespilleren på daværende tidspunkt var kjæreste med modellen og skuespilleren Elizabeth Hurley (55).

- Jeg var veldig uskikkelig. Og veldig full. Og ja, jeg var en angrende synder, har Grant tidligere uttalt om skandalen i «CBS News Sunday Morning».

Upåklagelig timing

Nå, nesten 26 år senere, letter Grant på sløret om den skjebnesvangre dagen. Det gjør han i podkasten «WTF with Marc Maron», ifølge Express.

Ifølge Grant var det nemlig Hollywood-debuten hans med filmen «Nine Months», som bidro til den dårlige avgjørelsen.

- Jeg var akkurat i ferd med å komme ut med min første Hollywood-film, så timingen var upåklagelig, fleiper Grant i podkasten.

Videre forklarer skuespilleren at dagen startet med at han gikk på en forhåndsvisning av filmen «Nine Months».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer