«Farmen» 2020:

Avslører grunnen til dette

«Farmen»-deltakerens klær sladdes. Nå forteller kanalen hvorfor.

SLADDES: «Farmen»-seere kan ha lagt merke til at logoer på klærne til Raymond Røskeland blir sladdet. Dette er grunnen. Foto: TV 2
SLADDES: «Farmen»-seere kan ha lagt merke til at logoer på klærne til Raymond Røskeland blir sladdet. Dette er grunnen. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uka var det endelig premiere på en ny sesong av TV 2-suksessen «Farmen», og i kjent stil har tv-seerne allerede fått servert alt fra høylytte diskusjoner til kveldsbønn.

Sistnevnte fikk blant annet Raymond Røsekland (36) fra Osterøy mye oppmerksomhet for, da han på sengekanten ble bedt for av den 26 år gamle presten Thor Haavik.

Vil ha kontroll

Røskeland har allerede rukket å gjøre seg bemerket denne sesongen, og ivrige fans har også lagt merke til at en detalj ved deltakerens antrekk blir sladdet i etterarbeidet.

Ved flere anledninger ser man Røskeland på gårdsplassen iført sine private klær, ofte signalgule arbeidsklær. Nå forteller presseansvarlig for «Farmen» i TV 2, Alex Iversen, hvorfor logoen på klærne til 36-åringen blir fjernet.

LOGO: Det er logoen på klærne til deltakeren som sladdes. Foto: TV 2
LOGO: Det er logoen på klærne til deltakeren som sladdes. Foto: TV 2 Vis mer

- Det som er sladdet er en logo for Raymonds private firma, sier Iversen, og fortsetter:

- Vi har ingen regler om at alle logoer sladdes i programmet. De har mulighet til å bruke egne klær blant annet fordi vi vil at folk skal fremstå som seg selv.

Samtidig forteller presseansvarlig at produksjonen ønsker å ha redaksjonell kontroll på synlige merkevarer, og at sladding derfor er aktuelt i noen tilfeller.

- Men det gjøres ikke gjennomgående, sier Iversen.

EGEN STIL: Raymond Røskeland har så langt på tv-gården båret arbeidsantrekket sitt ved flere anledninger. Foto: Alex Iversen / TV 2
EGEN STIL: Raymond Røskeland har så langt på tv-gården båret arbeidsantrekket sitt ved flere anledninger. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Håper folk oppfører seg

Raymond Røskeland ble meldt på programmet av kjæresten, men så aldri for seg at han faktisk skulle bli valgt ut til å delta i «Farmen».

- Plutselig skulle jeg på sånn audition og tenkte at dette får jeg faen ikke til, men nå sitter jeg her, sa han da Se og Hør møtte han bare kort tid før innspillingen startet.

NYE GAUTE: Endelig er Farmen 2.0 her, med Mads Hansen ved roret, og han forteller om hans første dag på settet. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Røskeland var den gang ikke i tvil om at seerne får se temperamentet hans i løpet av sesongen.

- Jeg tror ikke «Farmen»-folka vet hva de har begitt seg ut på. Jeg håper folk oppfører seg, så slipper dere å se det, fortsatte han.

36-åringen hadde også en klar formening om hva slags folk han ikke kommer overens med:

- Gutter som sminker seg. Sånne bærumsgreier. Petter Pilgaard er jo jævlig kul, men det er mange som ikke er det. Tiden vil vise hvordan det blir på gården, svarte han.

NY SESONG: Dette er årets Farmen-cast. Programledere: Kine Falch / Jonas Scheie Hammer Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg er flau

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer