«Farmen» 2020:

Avslører grunnen til dette

«Farmen»-deltakerens klær sladdes. Nå forteller kanalen hvorfor.

SLADDES: «Farmen»-seere kan ha lagt merke til at logoer på klærne til Raymond Røskeland blir sladdet. Dette er grunnen. Foto: TV 2
SLADDES: «Farmen»-seere kan ha lagt merke til at logoer på klærne til Raymond Røskeland blir sladdet. Dette er grunnen. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uka var det endelig premiere på en ny sesong av TV 2-suksessen «Farmen», og i kjent stil har tv-seerne allerede fått servert alt fra høylytte diskusjoner til kveldsbønn.

Sistnevnte fikk blant annet Raymond Røsekland (36) fra Osterøy mye oppmerksomhet for, da han på sengekanten ble bedt for av den 26 år gamle presten Thor Haavik.

Vil ha kontroll

Røskeland har allerede rukket å gjøre seg bemerket denne sesongen, og ivrige fans har også lagt merke til at en detalj ved deltakerens antrekk blir sladdet i etterarbeidet.

Ved flere anledninger ser man Røskeland på gårdsplassen iført sine private klær, ofte signalgule arbeidsklær. Nå forteller presseansvarlig for «Farmen» i TV 2, Alex Iversen, hvorfor logoen på klærne til 36-åringen blir fjernet.

- Det som er sladdet er en logo for Raymonds private firma, sier Iversen, og fortsetter:

- Vi har ingen regler om at alle logoer sladdes i programmet. De har mulighet til å bruke egne klær blant annet fordi vi vil at folk skal fremstå som seg selv.

Samtidig forteller presseansvarlig at produksjonen ønsker å ha redaksjonell kontroll på synlige merkevarer, og at sladding derfor er aktuelt i noen tilfeller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer