Jon Niklas Rønning og Kristine Riis:

Avslører grunnen til bruddet

Paret gikk fra hverandre etter to år sammen.

BRUDD: Det har snart gått to år siden Jon Niklas Rønning og Kristine Riis gikk hver til sitt. Nå forteller førstnevnte hvorfor. Foto: Tore Skaar
BRUDD: Det har snart gått to år siden Jon Niklas Rønning og Kristine Riis gikk hver til sitt. Nå forteller førstnevnte hvorfor. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten 2019 kom nyheten om at komiker og skuespiller Jon Niklas Rønning (41) og Kristine Riis (38) hadde gått hver til sitt, etter å ha vært et par siden 2017.

- Jeg kan bekrefte at det er slutt mellom oss. Utover det har jeg ikke lyst til å si noe, fortalte Riis til VG den gang.

Bruddnyehten kom bare fire måneder etter at deres felles sønn Charlie (2) kom til verden. I årene etter har både Rønning og Riis lettet svært lite på sløret om sjokkbruddet, og hva som egentlig lå bak beslutningen om å gå hver til sitt.

I et nytt intervju med Dagbladet Magasinet snakker imidlertid Rønning ut om hva som skjedde.

Jordskjelv

Det var høsten 2017 at de to møttes, og paret besluttet raskt å flytte inn med hverandre. Året etter, på lille julaften, kom nyheten om at de ventet sitt første barn sammen. Nyheten delte de i beste sendetid på NRK i «Kvelden før kvelden».

Ett år etter var det over.

- Bruddet med Kristine var et lite jordskjelv i livet. Det er så voldsomt når det inntreffer for man ønsker så sterkt at det ikke skal bli sånn. Jeg har vel funnet ut at det er to ting jeg er dårlig på: Det er regning med brøk, og så er det kjærlighets­forhold. Jeg prøver veldig hardt hver gang, men det går ikke opp, sier Jon Niklas til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer