Anna Rasmussen og Jan Lossius:

Avslører gravidnyhet

Influenser Anna Rasmussen venter sitt fjerde barn.

VENTER BARN: Anna Rasmussen og ektemannen Jan Lossius venter barn til våren. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
VENTER BARN: Anna Rasmussen og ektemannen Jan Lossius venter barn til våren. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Blogger og influenser Anna Rasmussen (24) og ektemannen Jan Lossius (27) venter barn. Det røper influenseren i et innlegg på Instagram torsdag.

«Vi er såå glad for å endelig kunne dele dette! Vi har et lite hjerte som slår, og til våren blir vi en familie på seks», skriver Rasmussen i innlegget, som på kort tid har fått flere tusen likerklikk.

Dette blir ekteparets andre barn. Deres første barn Lucas kom til verden i oktober 2016. Rasmussen har også de to barna Michelle og William fra to tidligere forhold.

Nå skal familien altså utvides ytterligere, og til våren blir de en flokk på seks.

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar fra Anna Rasmussen, foreløpig uten å lykkes.

Anna Rasmussen intervjues i forbindelse med lansering av ny sesong av TV2-programmet "Bloggerne". Her forteller hun om intimkirurgi etter at henne ble voldtatt. Vis mer

Blogg-suksess

Anna Rasmussen ble først kjent for bloggen «Mamma til Michelle», og har siden den gang deltatt i en rekke tv-serier, deriblant «Bloggerne».

Hun skulle etter planen også delta i «Skal vi danse» høsten 2017, men trakk seg før innspillingen startet. I et intervju på «God Morgen Norge» i 2019 forklarte hun mer om hvorfor hun forsvant fra rampelyset så plutselig.

- Jeg valgte å trekke meg vekk da jeg trakk meg fra «Skal vi danse». Jeg gikk inn i en periode der jeg ikke tålte kritikk, så jeg valgte å trekke meg unna mediene så mye jeg kunne. Mediene har en tendens til å vri på saker. Når jeg på et punkt merket at jeg ikke lenger kunne stå i det, måtte jeg trekke meg unna, hevdet hun den gang.

Derfor ble det stille fra Rasmussen en lang periode - men nå ser det altså ut til at ting går bedre for influenseren igjen.

REAKSJONENE HAGLET: Isabel Raads blogglesere var svært observante da hun delte et helt vanlig antrekksbilde på bloggen. Video: Rød Løper Vis mer

Giftet seg

I oktober 2018 giftet Rasmussen og Lossius seg i en romantisk seremoni, med venner og familie til stede.

«Tenk at jeg i dag er gift, det er helt utrolig. Dagen i går ble vellykket på alle mulige måter, og jeg er så glad og takknemlig for at alt gikk så bra for seg. Jeg er så fornøyd med hele dagen», skrev Rasmussen på bloggen etter bryllupet.

Bryllupsdatoen ble avslørt på bloggen to dager før vielsen, og hun kunne da fortelle at hun gledet seg stort til den spesielle dagen.

«Vi skal gifte oss nå på lørdag! Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Jeg gleder meg så utrolig mye, samtidig som jeg vet at det blir en hel haug av følelser som jeg vet det blir vanskelig å holde styr på», skrev hun i innlegget.

Ekteparet skulle egentlig gifte seg på et tidligere tidspunkt, men bryllupet ble da utsatt.

LES OGSÅ: Slik lever han med ekskona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer