Julianne Nygård gravid igjen:

Avslører gravidnyhet

Influenseren venter sitt andre barn.

GRAVID: Ekteparet Julianne og Ulrik Nygård venter barn igjen. Slik avslører de nyheten. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Blogger Julianne Nygård (30) og ektemannen Ulrik Nygård (40) venter sitt andre barn. Det avslører influenseren i et innlegg på Instagram torsdag.

«Familien Nygård vokser og det betyr at Severin skal bli storebror», skriver Nygård i innlegget.

Fra før har influenseren og ektemannen sønnen Severin (2), som kom til verden i juni 2018. På bildet influenseren har delt, poserer familien på tre foran kameraet - og sønnen Severin holder et ultralydbilde i hånden. På bildet holder også Nygård den ene armen godt plassert over babymagen.

FAMILIEFORØKELSE: Julianne og Ulrik Nygård avslørte familieforøkelsen med dette bildet på Instagram. Foto: Privat
FAMILIEFORØKELSE: Julianne og Ulrik Nygård avslørte familieforøkelsen med dette bildet på Instagram. Foto: Privat Vis mer

Avsløringen kommer bare kort tid etter at ektemannen delte et bilde av Nygård sammen med sønnen på Instagram. I kommentarfeltet strømmet det inn med kommentarer fra følgerne som stilte spørsmål ved om influenseren var gravid. Dette på bakgrunn av at flere mente hun hadde en liten kul på magen på bildet.

Nå er altså all tvil feid til side.

Nygård delte også flere små hint på Instagram-story, blant annet i form av en video hvor hun filmet magen sin fra siden, og et bilde av kanelboller som hun beskrev som «cravings».

Se og Hør har vært i kontakt med Julianne Nygård som ikke har noen kommentar utover Instagram-innlegget.

SISTE SESONG: Julianne Nygård, også kjent som Pilotfrue, og mannen Ulrik Nygård har sin siste sesong i Bloggerne. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Åpen om utfordringene

Nygård og ektemannen har lenge vært svært åpne om sine utfordringer med å få barn. Ekteparet valgte å dele både prøverørsforsøk, spontanaborter, samt opp- og nedturer med bloggleserne, men også med tv-seerne i realityserien «Bloggerne». I tillegg ga Nygård i 2018 ut boken «Drømmen om en baby».

Flere ganger etter at sønnen kom til verden har «Pilotfrue» og ektemannen sagt at de aldri vil gå gjennom samme prosess som de gjorde for å få sitt første barn.

Influenseren måtte gjennom en rekke behandlinger som tærte på kroppen og selv om de gjerne ville gi Severin et søsken i fremtiden, innrømmet de at prøverør ikke var noe de så for seg at ville bli en løsning for dem.

- Man skal jo selvsagt aldri si aldri, men akkurat nå virker det veldig fjernt å skulle gjøre det igjen og starte på hormonbehandling igjen, sa hun til Se og Hør i fjor.

GRAVID: Tiril Sjåstad Christiansen forteller til Dagbladet at kroppen hennes kjennes ut som en innvendig badstue. Video: Julie Easter Christiansen / Rød Løper Vis mer

Trakk seg tilbake

Den hyggelige nyheten kommer litt over en måned etter at «Pilotfrue» varslet at hun skulle ta en pause fra bloggingen. Det kunngjorde hun i et innlegg på Instagram.

«Etter seks år som blogger tar jeg en pause fra bloggingen. Tusen takk til alle som har fulgt med disse årene og tusen takk til dere som følger meg videre her», skrev hun i innlegget.

Til Se og Hør fortalte bloggeren den gang at avgjørelsen føltes veldig rar.

PAUSE: I slutten av mai bestemte «Pilotfrue» seg for å ta en pause fra bloggingen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PAUSE: I slutten av mai bestemte «Pilotfrue» seg for å ta en pause fra bloggingen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Det er mye mulig jeg kommer til å savne bloggingen, men alt er bra og jeg synes det blir gøy å fokusere på Instagram, sa hun.

«Pilotfrue» seilte opp på blogghimmelen i 2016, og trolig var det det eventyrlige «Askepott»-bryllup mellom henne og ektemannen som virkelig gjorde at resten av landet fikk øynene opp for bloggen og paret.

LES OGSÅ: Svarer på Instagram-hetsen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer