Kenza Zouiten Subosic:

Avslører graviditet: - Lykken ble kortvarig

Ønsker sårt å utvide familien.

BLE GRAVID: Den svenske influenseren klarte å bli gravid på egen hånd. Lykken ble imidlertid kortvarig. Foto: Fredrik Sandberg / TT / NTB
BLE GRAVID: Den svenske influenseren klarte å bli gravid på egen hånd. Lykken ble imidlertid kortvarig. Foto: Fredrik Sandberg / TT / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med sine 1,7 millioner følgere på Instagram, er influenser Kenza Zouiten Subosic (31) å regne som en av Sveriges største. På plattformen deler hun flittig fra privatlivet, blant annet om de to barna.

I juni 2019 ble hun mamma til sønnen Nikola, og i mars to år etter kom lillebror Danilo til verden. Begge barna har hun med ektemannen Aleks Subosic.

Planen er at familien skal bli enda større. De ble imidlertid nylig endret. Influenseren kan nemlig nå fortelle at hun har vært gravid en tredje gang, men støtte tidlig på problemer.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni 2019 etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Lykken ble kortvarig

31-åringen ble nemlig for tre måneder siden gravid med sitt tredje barn. Bare noen timer etter at ekteparet hadde fått den hyggelige nyheten, ble gleden snudd til sorg.

- Lykken ble kortvarig, siden jeg begynte å blø noen timer senere, sier hun i en ny YouTube-video.

Influenseren har tidligere vært åpen om at hun har hatt problemer med å bli gravid, og begge de tidligere svangerskapene har hun fått hjelp med. Problemene gikk så langt at hun var sikker på at hun aldri kom til å kunne få egne barn.

- Mensen kom og det var selvfølgelig veldig kjedelig. Det som skjedde, var at jeg ble gravid, egget ble befruktet, det ble plantet i livmoren. Hormonene ble satt igang og jeg fikk en positiv graviditetstest, men så skjedde det noe.

GRAVID: Jørgine Massa Vasstrand, bedre kjent som «Funkygine», forteller hvorfor hun ikke liker å være gravid. Video: Rød Løper Vis mer

- Sjokkert

31-åringen konstaterer at hendelsen har vært vanskelig, men at hun tror det hadde vært enda vanskeligere hvis svangerskapet hadde vart lenger.

- Jeg trodde jeg var gravid i knapt et døgn, men man hadde likevel klart å planlegge og drømme seg bort litt. Jeg er sjokkert over at jeg i det hele tatt kunne bli gravid på egen hånd. Jeg har aldri fått en positiv graviditetstest før, fortsetter hun.

Den positive testen har også ført til at hun har et stort håp om å få flere barn i fremtiden, legger hun til.

LES OGSÅ: Gravid med avdød kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer