Daniel Louis Olsson:

Avslører gladnyhet

«Ex on The Beach»-profilen skal bli pappa - igjen!

BLIR FORELDRE: Paret venter nå sitt andre barn. Foto: Privat
BLIR FORELDRE: Paret venter nå sitt andre barn. Foto: Privat Vis mer
Publisert

«Ex on The Beach» har med årene blitt et av de mest oppsiktsvekkende reality-programmene på norsk fjernsyn. Serien byr på både dramatikk, sex og intriger og er med det et mye omtalt konsept.

I 2019 ble det kjent av brødrene Pierre og Daniel Louis Olsson skulle sjekke inn på «Ex on The Beach» sammen. Svenskene har vært med på programmet hele to ganger.

Daniel Louis fant ikke kjærligheten i skandaleprogrammet, men har senere funnet lykken med Kristina Vassileva.

KJÆRESTESPØRSMÅL: Rine Milane Hansen og Christoffer Gustavsson møtte hverandre på «Ex on the beach», nå har relasjonen deres utviklet seg. Reporter: Kine Falch. Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

Skal bli foreldre igjen

I 2020 kunne Daniel Louis og Kristina avsløre at de ventet sitt første barn sammen. Paret, som er samboere, var den gang overlykkelige over å skulle bli foreldre for første gang.

Nå kan røpe at de skal bli foreldre igjen - Kristina er gravid. Det bekrefter Daniel Louis overfor Se og Hør.

Realitystjernen legger ikke skjul på at det er stor stas å bli pappa for andre gang.

- Vi er veldig glade og gleder oss utrolig mye til den lille kommer, sier han til Se og Hør.

«EX ON THE BEACH»: Mikael får inn eksen Solveig. Det setter i gang et drama uten like. Video: Discovery +. Reportere: Kine Falch og Jonas Hammer. Klipp og manus: Celina Morken. Vis mer

Rykteflom

Paret, som nå altså skal bli tobarnsforeldre, har vært sammen siden 2020. De traff hverandre kort tid før Daniel Louis skulle spille inn sin andre sesong av «Ex on The Beach».

Det gikk derfor rykter om at paret allerede var sammen da svensken dro på innspillingen - det har paret gått langt i å avkrefte.

Tidligere har de begge fortalt til Rød Løper at de ikke var i et romantisk forhold mens Daniel Louis var med i det mye omtalte programmet.

LES OGSÅ: Sendte sjokkbølger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer