Thea Næss:

Avslører gladnyhet

Verdensmesteren i kickboksing avslører at hun og ektemannen blir foreldre i januar.

VENTER BARN: Thea Næss, her med dansepartner i «Skal vi danse», Ivo Havranek. Foto: Thomas Reisæter/TV 2
VENTER BARN: Thea Næss, her med dansepartner i «Skal vi danse», Ivo Havranek. Foto: Thomas Reisæter/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kampsportutøveren Thea Næss (36) delte søndag på Instagram at hun blir mamma for første gang. Hun fortalte samtidig at hun og ektemannen og treneren Christian Galvez har forsøkt i to år å bli gravide.

«Etter over to år i en berg-og-dal-bane av opp- og nedturer, med fire graviditeter og fire spontanaborter er det nå vanskelig å sette ord på takknemligheten og gleden vi kjenner på», skriver hun.

Dette blir parets første barn sammen. Næss har delt flere bilder av babymagen, og avslører samtidig at termin er når nyttårsrakettene har lagt seg 1. januar.

«Sikkert mange som synes det er rart at vi velger å dele dette temaet slik, men for oss kjennes det viktig å ikke bare dele sol, men også skygge. Vi opplever at dette er et tema som kan snakkes mer åpent om, og som hadde vært en lettelse og støtte om det hadde vært et mer allment kjent tema», skriver kampsportesset.

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

Næss kan fortelle Se og Hør at svangerskapet har gått veldig bra, etter tre måneder med en del kvalme.

- Alt som tyder på sunn graviditet er velkommen! Jeg er i uke 30 nå, og kroppen kjennes fin, ingen vondter og kjenner mye slag og spark, kan hun fortelle, og røper samtidig at paret venter en gutt.

Hvordan det blir videre med kampsportkarrieren vet hun foreløpig ikke, og var i 2020 inne på tanken om å legge opp.

- Motivasjonen har svingt opp og ned. Men faktisk ønsker jeg å satse videre hvis det lar seg gjøre, og føles riktig etter graviditet. Det vil tida vise, sier hun.

Næss var blant deltakerne i «Skal vi danse» i 2018, og kom på en fjerdeplass. Hun ble første gang verdensmester i kickboksing i 2009, og har totalt tre VM-gull i amatørklassen og fire VM-titler i proffklassen.

Hun og ektemannen møttes i kampsportmiljøet, og giftet seg for åtte år siden. Han er også trenerassistent på landslaget.

LES OGSÅ: Avslører : Venter barn igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer