Joakim Hykkerud:

Avslører gladnyhet

- Vi er superstolte.

FIKK EN DATTER: Camilla Groth og Joakim Hykkerud er stolte foreldre til en liten jente. Foto: Skjermdump Instagram.
FIKK EN DATTER: Camilla Groth og Joakim Hykkerud er stolte foreldre til en liten jente. Foto: Skjermdump Instagram. Vis mer
Publisert

I april kom den gledelige nyheten om at håndballstjernen Joakim Hykkerud (35) og kona Camilla Groth (26) ventet sitt første barn sammen. Førstnevnte har sønnen Noah fra et tidligere forhold.

Paret, som giftet seg i oktober i fjor, kan nå avsløre enda en gladnyhet - de har fått en datter.

Babynyheten var det Hykkerud selv som delte på bildedelingstjenesten Instagram. På bildet ser man han holde en nyfødt liten jente og under innlegget avslørte han også datterens navn:

«Hei lillevenn. Nora 23.09.2021».

Stolt storebror

I en SMS til Se og Hør takker håndballstjernen for gratulasjonen, og legger ikke skjul på at han er en svært fornøyd tobarnsfar:

«Vi er veldig stolte og alt står bra til med lille Nora og mor».

Videre skriver han at de gleder seg til å ta med lillesøster hjem til Noah, som ikke kan vente med å møte å ta fatt i rollen som storebror.

Den nybakte tobarnsfaren har allerede planene klar for den lille jenta. Selv spiller han håndball i Danmark, og hvis han får det som han vil er det flere fremtidige håndballstjerner i familien Hykkerud.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer