Joakim Hykkerud:

Avslører gladnyhet

- Vi er superstolte.

FIKK EN DATTER: Camilla Groth og Joakim Hykkerud er stolte foreldre til en liten jente. Foto: Skjermdump Instagram.
FIKK EN DATTER: Camilla Groth og Joakim Hykkerud er stolte foreldre til en liten jente. Foto: Skjermdump Instagram. Vis mer
Publisert

I april kom den gledelige nyheten om at håndballstjernen Joakim Hykkerud (35) og kona Camilla Groth (26) ventet sitt første barn sammen. Førstnevnte har sønnen Noah fra et tidligere forhold.

Paret, som giftet seg i oktober i fjor, kan nå avsløre enda en gladnyhet - de har fått en datter.

Babynyheten var det Hykkerud selv som delte på bildedelingstjenesten Instagram. På bildet ser man han holde en nyfødt liten jente og under innlegget avslørte han også datterens navn:

«Hei lillevenn. Nora 23.09.2021».

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

Stolt storebror

I en SMS til Se og Hør takker håndballstjernen for gratulasjonen, og legger ikke skjul på at han er en svært fornøyd tobarnsfar:

«Vi er veldig stolte og alt står bra til med lille Nora og mor».

Videre skriver han at de gleder seg til å ta med lillesøster hjem til Noah, som ikke kan vente med å møte å ta fatt i rollen som storebror.

Den nybakte tobarnsfaren har allerede planene klar for den lille jenta. Selv spiller han håndball i Danmark, og hvis han får det som han vil er det flere fremtidige håndballstjerner i familien Hykkerud.

«Vi skal i det små begynne å jobbe med venstre-høyre-finter og underarmsskudd», skriver han spøkefullt.

GRAVID: Jørgine «Funkygine» Vasstrand og Morten Sundli venter sitt andre barn. Dette sa de om potensiell familieforøkelse i forbindelse med et digitalt pressetreff i 2020. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

En av hver

At det var en jente paret skulle få, kom imidlertid ikke som noen overraskelse. En liten måned etter gravidenyheten ble kjent, kunne 35-åringen røpe babyens kjønn.

Det gjorde han i et innlegg på Instagram-story:

GLADNYHET: Joakim røpet at han og Camilla ventet en jente. Foto: Skjermdump fra Instagram
GLADNYHET: Joakim røpet at han og Camilla ventet en jente. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Herlig FaceTime med wifey i dag. Det viste seg at vi venter en liten jente», skrev han til et bilde hvor kona holder opp bilder ultralydbilder.

Da Se og Hør snakket med Hykkerud den gangen fortalte han at det skulle bli veldig spennende med ei jente i familien.

- Jeg har jo en gutt fra før så det passet fint med en jente. Nå har vi snart en av hver så det er koselig.

Allerede da kunne han fortelle at det ikke bare var han selv som gledet seg til høste. Også sønnen så veldig frem til å møte familiens nykommer:

- Noah gleder seg veldig til å bli storebror til en liten jente. Det er litt morsomt, fordi jeg er Liverpool-fan og Noah er Manchester City-fan, så sa jeg at hvis det ble en gutt kom han sikkert til å bli Liverpool-fan som meg. Så derfor var han veldig opptatt av at han ville ha en lillesøster, slik at hun også kunne bli City-fan.

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud forteller åpner opp om prosessen de var gjennom for å bli gravide. Video: Dagbladet / Frank Karlsen Vis mer

- Egentlig ikke så interessert

Det var sommeren 2018 Hykkerud kunne avsløre at han hadde funnet lykken med Camilla Groth. Paret traff hverandre i hans hjemby Notodden, en sein kveld etter kamp i Drammen.

- Kompisgjengen min var ute og tok noen øl, så jeg dro innom for å si hei før jeg stakk hjem. Det var da jeg så henne for første gang, har han tidligere uttalt til Se og Hør.

- Hun var egentlig ikke så interessert i å snakke med meg. Det var et raskt hei, og så fikk jeg ikke så mye mer napp, kan du si. Noen dager etterpå mannet jeg meg opp til å sende henne en melding. Vi møttes deretter igjen i februar, da vi dro på vår første date, la han til.

LES OGSÅ: Om vanskelig valg: - Mindre risiko

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer