Perrie Edwards

Avslører gladnyhet

«Velkommen til verden», skriver superstjernen.

GLADMELDING: Stjerneparet røper den store nyheten til fansen. Foto: REUTERS/Carl Recine/NTB
GLADMELDING: Stjerneparet røper den store nyheten til fansen. Foto: REUTERS/Carl Recine/NTB Vis mer
Publisert

Den britiske popstjernen Perrie Edwards (28) røpet tidligere i år at hun venter sitt første barn med fotballproffen Alex Oxlade-Chamberlain (28).

Det avslørte førstnevnte, kjent fra sanggruppa Little Mix, til sine nesten 13 millioner følgere på Instagram i mai.

- Jeg er så glad for å være på denne ville reisen sammen med min sjelevenn. Meg + Han = Deg. Vi kan nesten ikke vente med å treffe deg baby Ox! skrev den kommende moren som tekst, sammen med to bilder hvor hun viste frem sin voksende mage.

Nå kan imidlertid sangstjernen avsløre at den store dagen har ankommet, og deler gladnyheten på sin Instagram-profil.

«Velkommen til verden»

Helt siden graviditeten ble kjent har Edwards delt bilder av den voksende magen, og fansen har ventet i spenning på når den lille babyen skulle bli født.

GRAVID: Jørgine Massa Vasstrand, bedre kjent som «Funkygine», forteller hvorfor hun ikke liker å være gravid. Video: Rød Løper Vis mer

Nå er ventetiden over, og paret deler to svart-hvite bilder av den nyfødte «Ox» på sine respektive Instagram-profiler.

Under innlegget skriver popstjernen: «Velkommen til verden baby 21/08/21», etterfulgt av et svart hjerte.

På den nybakte farens profil ser man også bildene av det lille vindunderet med teksten: «Velkommen til verden lille du», etterfulgt av et knippe emojier og fødselsdatoen.

Under bildene er kommentarfeltet fylt til randen med gratulasjoner. Både fansen og andre kjente fjes har nemlig strømmet til kommentarfeltet for å beundre den nyfødte babyen.

«Jeg er så stolt av deg og jeg elsker deg så mye. For en engel», skriver «Little Mix»-kollegaen Leigh-Anne Pinnock (29).

POPSTJERNER: Jentegruppa Little Mix består av (f.v) Leigh-Anne Pinnock, Jade Thirlwall og Perrie Edwards. Foto: Beretta/Sims/Shutterstock/NTB
POPSTJERNER: Jentegruppa Little Mix består av (f.v) Leigh-Anne Pinnock, Jade Thirlwall og Perrie Edwards. Foto: Beretta/Sims/Shutterstock/NTB Vis mer

«Gratulerer», skriver både modellen Winnie Harlow (27) og influenser Lottie Tomlinson (23) under de søte bildene.

Gravide samtidig

Edwards er imidlertid ikke alene i sanggruppen «Little Mix» om å ha vært gravid den siste tiden. I mai kunne også Leigh-Anne Pinnock (29) røpe at hun venter sitt første barn sammen med fotballspilleren Andre Gray (30).

Det avslørte hun til sine 7.3 millioner Instagram-følgere der hun deler bilder fra en photoshoot. Under bildet skriver hun:

«Vi har drømt om dette øyeblikket i lang tid, og vi kan ikke tro at drømmen endelig blir virkelighet... Vi kan ikke vente med å få møte deg.»

Pinnock la heller ikke skjul på sin begeistring over å gå gravid sammen med venninnen da Edwards røpet gravidnyheten.

Under 28-åringens svart-hvite bilder av den gravide magen skriver nemlig sang-kollegaen:

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud forteller åpner opp om prosessen de var gjennom for å bli gravide. Video: Dagbladet / Frank Karlsen Vis mer

- Arghhhhhhhh jeg er så vilt glad på deres vegne! Og så sinnsykt lykkelig for at vi får oppleve denne reisen sammen! Jeg er utrolig glad i deg.

LES OGSÅ: Deler gladnyhet: - Veldig hjertevarmende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer