Lisa Vanderpump:

Avslører gladnyhet

- Helt over oss av begeistring, deler «Real Housewives»-stjernens datter.

BESTEMOR: Realitystjernen Lisa Vanderpump (ytterst t.h.) skal bli bestemor. Her med «Real Housewives of Beverly Hills»-kollegaene Lisa Rinna og Kyle Richards i 2015. Foto: Gregory Pace / Shutterstock.
BESTEMOR: Realitystjernen Lisa Vanderpump (ytterst t.h.) skal bli bestemor. Her med «Real Housewives of Beverly Hills»-kollegaene Lisa Rinna og Kyle Richards i 2015. Foto: Gregory Pace / Shutterstock. Vis mer
Publisert

Lisa Vanderpump (60) har opparbeidet seg en rekke titler på CV-en sin. Restauranteier, skuespiller og forfatter.

Det hun imidlertid opp gjennom årene har gjort seg mest bemerket innen, er realityverden. Og da selvfølgelig i seriene «Real Housewives of Beverly Hills» og «Vanderpump Rules».

Den London-fødte Hollywood-fruen var et fullstendig medlem av «Real Housewives»-casten fra seriens oppstart i 2010, og helt frem til hun kastet inn håndkleet i 2019. Etter ni sesonger med intriger og kompliserte uvennskap, hadde hun fått nok.

Nå kan hun snart legge til enda en tittel på sin imponerende CV - nemlig «bestemor».

Vanderpump har vært gift med ektemannen Ken Todd siden 1982, og sammen har de datteren Pandora (35) og sønnen Max (29). Sistnevnte adopterte paret da han var baby.

Det er imidlertid datteren som kommer med den gledelige nyheten:

Pandora og ektemannen Jason Sabo (35) venter sitt første barn. Det melder Daily Mail.

- Jason og jeg er helt over oss av begeistring. Det er en velsignelse etter et så vanskelig år for alle. Vi gleder oss til et nytt kapittel i livet vårt, sier kjendisdatteren til avisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.