Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen:

Avslører gladnyhet

- Skal bare bli lykkens helg, sier Kristin Gjelsvik til Se og Hør.

AVSLØRER: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen har vært et par i ni år. Nå er de klar for å ta forholdet videre. Foto: Tore Skaar
AVSLØRER: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen har vært et par i ni år. Nå er de klar for å ta forholdet videre. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert

Blogger og influenser Kristin Gjelsvik (34) ble først kjent da hun deltok på «Paradise Hotel» i 2012. Der møtte hun Dennis Poppe Thorsen (30), som også var deltaker.

Det oppsto raskt søt musikk mellom duoen, som i år har vært kjærester i hele ni år. I 2016 bestemte Thorsen seg for at han ønsket å tilbringe resten av sitt liv med Gjelsvik, og gikk dermed ned på kne og fridde under en ferie til Las Vegas.

Siden har de rukket å bli foreldre til Falk (2). Noe bryllup har det imidlertid ikke blitt ennå.

Etter frieriet uttalte paret til Se og Hør at de ønsket å gifte seg der alt startet - i Mexico. Slik blir det derimot ikke. Paret har nemlig endelig startet bryllupsplanleggingen for fult.

REAKSJONER Kristin Gjelsvik gikk hardt ut mot å dele barnebilder i sosiale medier, det har skapt reaksjoner. Video: Kristin Gjelsvik Vis mer

Drar utenlands

Forrige uke kunne nemlig Gjelsvik avsløre til sine over 200 000 følgere på Instagram at de nå har satt en dato - og denne gangen er det alvor.

«Dette stedet er alt jeg drømmer om, og hadde det ikke vært for at været på Vestlandet er ganske så ustabilt, hadde vi uten tvil giftet oss her!» skrev hun blant annet.

Til Se og Hør kan Gjelsvik fortelle at datoen for bryllupet er satt til august 2023. Destinasjonen har de satt til et mer tropisk sted.

- Det blir utebryllup i Spania, i Altea eller L'Albir. Vi har vært og sett på lokasjoner, men har ikke landet på noe spesielt ennå, sier hun.

Hvis alt går etter planen skal altså «Paradise»-paret bli mann og kone om to år. Gjelsvik er imidlertid glad for at hun nå har god tid på seg.

- Vi har jo sett gjennom dette covid-året at tiden flyr forbi, så det er jo deilig å ha god tid til å planlegge det som skal bli drømmebryllupet.

Etterfesten er klar

Grunnen til at paret velger å gifte seg i Altea-regionen, skal være at de er godt kjent der. Influenseren har selv feriert der med familien nesten hvert år siden 2010, og når hun fant sammen med Thorsen skal han ha blitt med på lasset.

SVARER PÅ RYKTENE: Dennis Poppe la ut en uskyldig video av samboeren Kristin Gjelsvik som venter på isbilen. Det skapte fullstendig kaos. Video: Rød Løper / Instagram Vis mer

Gjelsvik gir uttrykk for at det blir et stort bryllup, med både venner og familie til stede.

- Det blir stort! The bigger the better. Det skal bare bli en lykkens helg, så vi skal invitere alle vi er glad i, sier hun.

Selv om sted og tid er satt, er de langt fra ferdig med planleggingen. Den har såvidt begynt, ifølge Gjelsvik. Etterfesten har de likevel klar - den skal holdes på festøya Ibiza.

- Vi hadde egentlig planer om å gifte oss der, men jeg har en mamma som sitter i rullestol, så vi tar hensyn til det og legger til rette, sier Gjelsvik til Se og Hør.

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofe Losen/Video: Se og HØR Vis mer

Avlyste

Gjelsvik og Thorsen er ikke det eneste paret som møttes på «Paradise Hotel», som har skapt en familie og venter på å bli mann og kone.

Også Elin Bergius (28) og Christian Fredrik Trælnes (27) har planer om å smis i hymens lenker. Paret møttes under innspillingen i 2015, og i februar ble de trebarnsforeldre da sønnen Mio ble født.

De har også de to døtrene Juni (5) og Belle (4).

Paret skulle egentlig gifte seg i fjor sommer, men grunnet pandemien ble bryllupet fremskyndet til august i år. Nylig kunne imidlertid Bergius avsløre overfor Se og Hør at de nå har avlyst årets bryllup, og vet ikke når i fremtiden de skal gifte seg.

- Etter mye om og men har vi valgt å avlyse bryllupet, sa hun til Se og Hør.

Valget bunner i at man fremdeles ikke vet hvordan coronasituasjonen ser ut etter sommeren. Ekstra forbehold ønsker paret å ta med tanke på at halvparten av gjestene kommer fra Sverige. Bergius er selv svensk.

Hun forsikret likevel:

- Vi skal fremdeles gifte oss, men når, hvordan og hvor, er ikke planlagt.

LES OGSÅ: - Føles helt dritt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer