Kieran Culkin og Jazz Charton:

Avslører gladnyhet

«Succession»-stjernen venter barn med kona.

VENTER BARN: «Succession»-skuespilleren Kieran Culkin og kona Jazz Charton venter sitt andre barn sammen. Foto: Dave Allocca / Starpix / REX / NTB
VENTER BARN: «Succession»-skuespilleren Kieran Culkin og kona Jazz Charton venter sitt andre barn sammen. Foto: Dave Allocca / Starpix / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et nytt familiemedlem er på vei i den berømte Culkin-familien.

«Succession»-skuespilleren Kieran Culkin (38) venter nemlig sitt andre barn med kona Jazz Charton (34). Det melder blant andre People.

Den gledelige nyheten kommer etter at Kierans storebror og «Alene hjemme»-stjernen Macaulay Culkin (40) og kjæresten Brenda Song (33) fikk sønnen Dakota Song Culkin for en måneds tid siden.

Venter sitt andre barn

Gravidnyheten avslører Kierans kone i et Instagram-innlegg, der hun er avbildet i en blomstrete sommerkjole.

På bildet kan man se den voksende babymagen titte frem, og parets datter Kinsey Sioux (1) holder moren i hånden.

Til bildet skriver den vordende tobarnsmoren følgende:

«34», etterfulgt av to emojier formet som en kake og en kylling som klekkes ut av et egg, noe som tilsynelatende hinter om at Jazz fylte 34 år.

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

- Barn virker som veldig mye å ta vare på

Kieran og Jazz har vært gift i syv år. I september 2019 kunne de ønske Kinsey Sioux velkommen til verden.

Overfor britiske News i 2018 uttalte 38-åringen at han sjekket opp kona på en bar i New York, og at de har vært sammen siden. Han var imidlertid usikker på om det ville bli noen familieforøkelse den gang.

- Barn virker som veldig mye å ta vare på. Om hun blir gravid går det fint, men det ligger egentlig ikke i horisonten vår, sa han.

Men tre år senere har pipen altså fått en annen lyd for paret med en et år gammel datter i livet og en liten en på vei.

Julie Bergan gjester Else Kåss Furuseth i «Kåss til kvelds», og kan avsløre at hun har en helt spesiell angst. Vis mer

Levde i skyggen av broren

Kieran vokste opp i en søskenflokk på syv.

I 2018 tok magasinet Vanity Fair opp hvordan 38-åringen hadde stått i sin berømte brors skygge, og at han arbeidet hardt for å nå toppen selv.

Kieran og søsknene Christian, Dakota, Macaulay, Rory, Shane og Quinn vokste alle opp midt i New York, like ved Central Park.

Leiligheten var derimot knøttliten, og har blitt beskrevet som akkurat stor nok til et ektepar. Å oppdra syv barn der har derfor satt sine spor hos Kieran og resten av Culkin-barna.

BABY: Daniel Louis og Kristina Vassileva har blitt foreldre, og til Rød Løper avslører de for første gang hva barnet skal hete. Video: Rød Løper Vis mer

Faren deres Kit var skuespiller, og alle barna havnet derfor på en eller annen måte foran et kamera eller på en scene. Flere av søsknene har uttalt at dette var et liv de ikke ønsket, men at det var slik det ble.

- Han var ikke en bra kar, men han har egentlig ikke vært en del av livet mitt siden jeg var 15. Noen ganger på 1990-tallet forsvant han i to-tre uker av gangen, og barnevakten sa da til mamma: «Det er så merkelig, fordi faren deres har vært borte i tre uker, men ingen av dem har spurt hvor han er». Ingen brydde seg, egentlig. Mamma var forelderen, så det var egentlig bedre at han ikke var der, sa Kieran til Vanity Fair.

STJERNE: Kieran Culkin følte han levde i skyggen av storebroren Macaulay i flere år. Senere fikk han sitt store gjennombrudd i 2002. Foto: Willy Sanjuan / Invision / AP / NTB
STJERNE: Kieran Culkin følte han levde i skyggen av storebroren Macaulay i flere år. Senere fikk han sitt store gjennombrudd i 2002. Foto: Willy Sanjuan / Invision / AP / NTB Vis mer

Tross et dårlig forhold, var flere av barna eksponert for bransjen.

På den måten fikk Kieran sin første rolle sammen med broren. Han spilte nemlig en av Kevins mange søsken i «Alene hjemme»-filmene, men fikk ikke i nærheten av like mye oppmerksomhet som broren.

- Velger lykke over suksess

Han har også spilt i «Father of the Bride» i 1991, som han ble nominert til pris for. Det skulle imidlertid heller ikke bli noe stort gjennombrudd for 38-åringen - som fortsatt sto i brorens skygge.

Det var ikke like enkelt å være Culkin-familien på 1990-tallet. De kunne ikke bevege seg rundt om i New York uten trøbbel fra gale fans og fotografer.

SJOKKERENDE: Flere sjokkerende avsløringer om juleklassikerne «Hjemme alene», «Love actually», «The Holiday» og «Elf» Vis mer

- Berømmelse er ikke en bra ting. Jeg tror at veltilpassede, smarte mennesker som har opplevd det, enten direkte eller på avstand, ikke ønsker å oppsøke det. Jeg velger personlig lykke over suksess, absolutt. Om jeg har det miserabelt, hva er poenget da? har Kieran tidligere uttalt.

I dag er Culkin en anerkjent skuespiller i USA, selv om muligens ikke alle i Norge vet hvem han er. Han har spilt i en rekke profilerte serier som «Fargo» og «Succession».

I tillegg har han vært nominert til Golden Globe, og vært å se i diverse Broadway-stykker. Det var imidlertid først i 2002 at han virkelig slo gjennom med rollen som Jason Slocumb i «Igby Goes Down».

Han vant en Critics' Choice Award for rollen.

LES OGSÅ: Deler gladnyheter etter flere spontanaborter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer