Agnete Saba:

Avslører gladnyhet

Artisten røper at hun er i et forhold.

SAMBOER: Artisten Agnete Saba røper av hun ikke bare har fått seg kjæreste, men at de bor sammen. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet
SAMBOER: Artisten Agnete Saba røper av hun ikke bare har fått seg kjæreste, men at de bor sammen. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Norge ble godt kjent med Agnete Johnsen (26), som i dag har byttet etternavn til Saba, allerede da hun i 2008 vant MGP jr. med gruppa «Blacksheeps». Sangen om hunden som blir syk og dør ble spilt på radiokanaler over hele landet.

I år smiler lykken på privaten for artisten, som i radioprogrammet og podkasten «The Kåss Furuseths» kan avsløre at hun har fått seg kjæreste.

- Jeg har fått samboer, innrømmer hun, da programleder Else Kåss Furuseth spør om det stemmer.

Det var TV 2 som først omtalte nyheten.

- Trygg

26-åringen forteller videre at paret møttes da de begge deltok på UKM (Ungdommens Kulturmønstring journ.anm.) i 2007. Han var også den første som spurte henne om en autograf, forteller hun.

De fortsatte å holde kontakten, og bestemte seg til slutt for å prøve ut et forhold.

- Det har vært til-og-fra-flørting i mange år, før vi fant ut at «nei, nå tester vi det her om det funker». Og jeg har det så bra, forteller artisten, og fortsetter:

- Han er en veldig trygg, stabil og rolig kar.

- Mørkeste perioden i livet

Åtte år etter MGP jr.-suksessen var hun Norges representant til Eurovision Song Contest i Stockholm. Det skulle vise seg å bli et mareritt for Agnete.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer