Agnete Saba:

Avslører gladnyhet

Artisten røper at hun er i et forhold.

SAMBOER: Artisten Agnete Saba røper av hun ikke bare har fått seg kjæreste, men at de bor sammen. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet
SAMBOER: Artisten Agnete Saba røper av hun ikke bare har fått seg kjæreste, men at de bor sammen. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Norge ble godt kjent med Agnete Johnsen (26), som i dag har byttet etternavn til Saba, allerede da hun i 2008 vant MGP jr. med gruppa «Blacksheeps». Sangen om hunden som blir syk og dør ble spilt på radiokanaler over hele landet.

I år smiler lykken på privaten for artisten, som i radioprogrammet og podkasten «The Kåss Furuseths» kan avsløre at hun har fått seg kjæreste.

- Jeg har fått samboer, innrømmer hun, da programleder Else Kåss Furuseth spør om det stemmer.

Det var TV 2 som først omtalte nyheten.

NYTT NAVN: Agnete flytter inn på Vester Kjærnes gård med nytt navn. Video: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet Vis mer

- Trygg

26-åringen forteller videre at paret møttes da de begge deltok på UKM (Ungdommens Kulturmønstring journ.anm.) i 2007. Han var også den første som spurte henne om en autograf, forteller hun.

De fortsatte å holde kontakten, og bestemte seg til slutt for å prøve ut et forhold.

- Det har vært til-og-fra-flørting i mange år, før vi fant ut at «nei, nå tester vi det her om det funker». Og jeg har det så bra, forteller artisten, og fortsetter:

- Han er en veldig trygg, stabil og rolig kar.

Vis mer

- Mørkeste perioden i livet

Åtte år etter MGP jr.-suksessen var hun Norges representant til Eurovision Song Contest i Stockholm. Det skulle vise seg å bli et mareritt for Agnete.

Da hun skulle stå på scenen i Stockholm var hun nemlig inne i sin verste periode med panikkangst. I semifinalen sa det stopp, og turen gikk tilbake til Norge.

Det snakket hun åpent om i «God morgen Norge» i februar, i forbindelse med «Hver gang vi møtes»-deltakelsen.

Der fortalte hun blant annet at hun ikke angrer et sekund på at hun var med i det populære programmet, til tross for at det er lenge siden hun har vært synlig på tv og hatt en sånn oppmerksomhet rettet mot seg.

Allerede som 14-åring følte hun nemlig en uro på scenen. Uroen økte også i takt med presset. Det hele eskalerte imidlertid da hun skulle representere Norge i Eurovision.

- Det må være den mørkeste perioden i livet mitt. Det var veldig, veldig mye angst, og jeg var redd for alt og for meg selv. Det var noe av det verste jeg har vært med på.

Hun er imidlertid glad for at hun fikk oppleve det, for da skjønte 26-åringen at hun måtte ta tak i problemet for å kunne leve et normalt liv.

LES OGSÅ: Avslører ny flørt

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer