Tan France:

Avslører gladnyhet

«Queer Eye»-stjernen og moteeksperten avslører familieforøkelse på Instagram.

BLIR FORELDRE: Tan France (til venstre) og Rob France venter sitt første barn sammen. Foto: Willy Sanjuan /Invision /AP
BLIR FORELDRE: Tan France (til venstre) og Rob France venter sitt første barn sammen. Foto: Willy Sanjuan /Invision /AP Vis mer
Publisert

«Queer Eye», den amerikanske versjonen av «Homsepatruljen» her i Norge, er en stor suksess på Netflix.

Med i serien er blant andre Tan France (37), og på sin egen Instagram avslører France nå at han venter sitt første barn med sin kjære Rob.

Det skriver nettstedet Page Six.

- Nei, jeg er ikke gravid

«Jeg er så glad for endelig å kunne dele at vi skal ha barn», skriver France på bildedelingstjenesten. .

Over teksten deler han et bilde av seg selv uten t-skjorte, med et innklippsbilde av et ultralydbilde av fosteret på magen.

Han fortsetter:

«Nei, jeg er ikke gravid, tross dette veldig realistiske bildet. Men den største gaven/hjelpen fra den mest fantastiske surrogatmoren, er Rob og jeg så heldige at vi skal bli foreldre i sommer».

AVSLØRER: I «Sofa» ser Martine Lunde og kjæresten Aleksander Sæterstøl på Selda Ekiz som er på Lindmo og snakker om graviditeten. Da avslører Martine at hun ønsker seg tvillinger. Vis mer

Kan nesten ikke vente

Men det stopper ikke der: I avslutningen av innlegget røper Tan France kjønnet på den kommende babyen.

Det blir nemlig en liten gutt.

«Våre hjerter er bare så overveldet akkurat nå. Jeg kan nesten ikke vente til å holde dette barnet og vise så utrolig mye kjærlighet», bedyrer tv-stjernen, som har drøyt 3,8 millioner følgere på Instagram.

Instagram-innlegget har i skrivende stund fått i overkant av 1,5 millioner likerklikk og en lang, lang rekke med kommentarer og gratulasjoner.

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

Ble amerikansk statsborger

Tan og Rob France har vært et par siden 2008, altså i drøyt 13 år. De hadde et langdistanseforhold før de i 2013 giftet seg, mens Tan senere flyttet til Salt Lake City i USA. I fjor sommer ble Tan France amerikansk statsborger.

Her i Norge var det i 2004 at fire norske, homofile menn tok oppgaven om å gjennomføre en «makeover» av heterofile menn. Stilendringene i tv-programmet «Homsepatruljen», innebar alt fra klær og frisyre til innredning av hus og hjem.

Ideen kom fra nettopp den populære amerikanske versjonen «Queer Eye», som gjorde stor suksess på amerikansk tv fra 2003-2007. Seinere gjenoppsto serien på Netflix, men med nye menn i rollene. Fortsatt er serien en suksess i USA.

Julie Bergan gjester Else Kåss Furuseth i «Kåss til kvelds», og kan avsløre at hun har en helt spesiell angst. Vis mer

LES OGSÅ: Hemmelig baby med mystisk mann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer