Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson:

Avslører gladnyhet

Paret avslører at de er forlovet.

FORLOVET: Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson skal gifte seg. Det avslører paret på Instagram. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORLOVET: Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson skal gifte seg. Det avslører paret på Instagram. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er liten tvil om at løperen Jakob Ingebrigtsen (20) har lykkes vel så godt på hjemmebanen som på løpebanen. Nå avslører han nemlig at han er forlovet med kjæresten Elisabeth S. Asserson (20). Det røper paret på Instagram.

«Jeg er glad for å kunne si at år etter år med å spørre, så sa jeg endelig ja», skriver løpetalentet til et bilde av det kyssende paret, samt ringen, og siterer dermed Disney-filmen «To på rømmen».

Asserson deler det samme bildet på sin Instagram, og skriver «For resten av livet».

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Jakob Ingebrigtsen, foreløpig uten hell.

TOK SELFIE: Da løpebrødrene Ingebrigtsen møtte Petter Northug på løpebane for noen år siden klarte de å hisse på seg den tidligere langrennskongen. Video: Petter Northug Jr. / YouTube Reporter/video: Øyvind Godø / Kristoffer Løkås Vis mer

Møttes på skolen

Løpetalentet Jakob var bare 16 år da han traff sin kjære Elisabeth. Siden den gang har både Elisabeth og Jakob, sammen med sistnevntes familie, blitt kjente navn i norsk offentlighet. Mye takket være NRK-programmet «Team Ingebrigtsen», der seerne får bli med på innsiden av familiens løpegale hverdag.

- Han (Jakob, journ.anm.) gikk såklart i feil matteklasse, i starten, og jeg visste ikke hvem det var. Jeg bodde et stykke utenfor Sandnes, så jeg kjente ikke til familien, har Elisabeth fortalt om deres første møte.

Brødrene Henrik og Filip begge giftet seg og fått barn. Jakob er imidlertid klar til å følge storebrødrenes planer.

- Vi vil helt klart stifte egen familie etter hvert, fortalte Jakob til Se og Hør i 2019.

I nevnte «Team Ingebrigtsen» har det kommet tydelig fram at det ikke alltid er like enkelt å være kjæreste med en av gutta i den mye omtalte familien.

Tidligere har vi nemlig fått se hvordan Jakobs far, den velkjente Gjert Ingebrigtsen, har prøvd å kaste ut Asserson. Treneren påpekte blant annet flere ganger hvor viktig fokus på idretten er for gutta, og har tilsynelatende vært hard mot svigerdatteren.

Paret har imidlertid holdt sammen i tykt og tynt, og skal nå altså gifte seg.

LES OGSÅ: Røper hvordan de møttes

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer