Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson:

Avslører gladnyhet

Paret avslører at de er forlovet.

FORLOVET: Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson skal gifte seg. Det avslører paret på Instagram. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORLOVET: Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson skal gifte seg. Det avslører paret på Instagram. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er liten tvil om at løperen Jakob Ingebrigtsen (20) har lykkes vel så godt på hjemmebanen som på løpebanen. Nå avslører han nemlig at han er forlovet med kjæresten Elisabeth S. Asserson (20). Det røper paret på Instagram.

«Jeg er glad for å kunne si at år etter år med å spørre, så sa jeg endelig ja», skriver løpetalentet til et bilde av det kyssende paret, samt ringen, og siterer dermed Disney-filmen «To på rømmen».

Asserson deler det samme bildet på sin Instagram, og skriver «For resten av livet».

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Jakob Ingebrigtsen, foreløpig uten hell.

Møttes på skolen

Løpetalentet Jakob var bare 16 år da han traff sin kjære Elisabeth. Siden den gang har både Elisabeth og Jakob, sammen med sistnevntes familie, blitt kjente navn i norsk offentlighet. Mye takket være NRK-programmet «Team Ingebrigtsen», der seerne får bli med på innsiden av familiens løpegale hverdag.

- Han (Jakob, journ.anm.) gikk såklart i feil matteklasse, i starten, og jeg visste ikke hvem det var. Jeg bodde et stykke utenfor Sandnes, så jeg kjente ikke til familien, har Elisabeth fortalt om deres første møte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer