Silje Larsen Borgan:

Avslører gladnyhet

«Idol»-dommeren er forlovet med kjæresten.

FORLOVET: «Idol»-dommer Silje Larsen Borgan avslører at hun er forlovet med kjæresten Goran Obad. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORLOVET: «Idol»-dommer Silje Larsen Borgan avslører at hun er forlovet med kjæresten Goran Obad. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I fjor satte «Idol»-dommer Silje Larsen Borgan (35) sitt andre barn til verden, sammen med kjæresten og musikkprodusenten Goran Obad.

Nå ser livet ut til å smile nok en gang for 35-åringen.

I et Instagram-innlegg avslører musikkmanageren nemlig at hun har blitt forlovet.

«Vet ikke med dere, men vi har en egen gjenåpningsplan. Noen ble fridd til i slalåmbakken», skriver hun til en bildeserie av blant annet en forlovelsesring på fingeren og seg selv i skibakken.

Til Se og Hør forteller Borgan at frieriet nesten kom som en overraskelse.

- Han overrasket meg hundre prosent. Det føles veldig bra! Som om jeg ikke var utålmodig nok på å kunne arrangere store fester fra før ... Vi gleder oss til å samle og feire når det er mulig, skriver hun i en SMS.

Fikk sitt andre barn

Det var i fjor sommer at Borgan kunne ønske sitt andre barn velkommen til verden. Det meldte hun på sin egen Instagram-konto, der hun la ut et bilde av den lille familien.

«Vår kjære lille skjønne Mila kom 18.juli! Vi og storebror klikker av stolthet. Hele tiden. ilu Goran Obad», skrev hun til bildet.

Også kjæresten delte bilder av den ferske babydatteren, og skrev på Instagram at hun hadde fått navnet Mila Sienna Borgan Obad.

Til Se og Hør fortalte 35-åringen at alt sto bra til med både mor og barn.

- Alt er bra med alle involverte, vi koser oss veldig, skrev hun i en SMS.

Fra tidligere har manageren sønnen Alfred (6), sammen med P3-profilen Ruben Gran.

GIFTER SEG: Camilla Lorentzen og Julie Vistnes skal gifte seg! Video: Camillalor / Instagram Vis mer

Stor suksess

Musikkmanageren har de siste årene blitt et godt kjent ansikt i Norge, etter at hun tok jobben som «Idol»-dommer i det populære talentprogrammet, sammen med Tshawe Baqwa (41) og Andreas «Tix» Haukeland (27).

Blant artistene 35-åringen har i stallen finner man navn som Karpe, Cezinando, Emilie Nicolas og Marit Larsen.

Siden 2009 har Silje Larsen Borgan utgjort halvparten av DJ-duoen «Hoetell» sammen med den tidligere P3-profilen Christine Dancke.

LES OGSÅ: Dobbel lykke!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer