Macaulay Culkin og Brenda Song:

- Avslører gladnyhet etter fødselen

Skuespillerparet skal ha tatt forholdet ett steg videre.

BLE FORELDRE I FJOR: Macaulay Culkin og Brenda Song har holdt en lav profil i media og stiller sjeldent opp på bilder sammen. Her er de avbildet i Los Angeles i desember 2019. Foto: London Entertainment / SplashNews / NTB
BLE FORELDRE I FJOR: Macaulay Culkin og Brenda Song har holdt en lav profil i media og stiller sjeldent opp på bilder sammen. Her er de avbildet i Los Angeles i desember 2019. Foto: London Entertainment / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert

I fjor vår kom den hyggelige nyheten om at «Alene hjemme»-stjernen Macaulay Culkin (41) og kjæresten Brenda Song (33) hadde blitt foreldre for første gang.

I all hemmelighet ønsket duoen sønnen Dakota Song Culkin (9 mnd.) velkommen til verden mandag 5. april i Los Angeles. Den lille gutten er oppkalt etter Hollywood-stjernens storesøster som mistet livet i en bilulykke i 2008, fortalte skuespillerens talsperson til E! News da.

Onsdag skriver People og E! News at det kommer nok en gladnyhet fra paret. De skal ha valgt å ta forholdet ett steg videre ved å forlove seg. Det hevder kilder nettstedene har snakket med.

Videre melder People at Song ble fotografert med en diamantring på hånden i Beverly Hills Angeles mandag.

Møttes på filminnspilling

Culkin og Song traff hverandre for første gang på settet til filmen «Changeland» i 2017. Kort tid senere begynte romanseryktene å svirre etter at de ble observert sammen på kjendisrestauranten Craig's i Los Angeles.

Allerede året etter hintet Culkin om at han ønsket å starte en familie med kjæresten.

- Dette er en bra person, så jeg kommer sannsynligvis til å plante noen barn i henne om en liten stund. Vi har definitivt øvd mye, fortalte han i podcasten «The Joe Rogan Experience».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer