Macaulay Culkin og Brenda Song:

- Avslører gladnyhet etter fødselen

Skuespillerparet skal ha tatt forholdet ett steg videre.

BLE FORELDRE I FJOR: Macaulay Culkin og Brenda Song har holdt en lav profil i media og stiller sjeldent opp på bilder sammen. Her er de avbildet i Los Angeles i desember 2019. Foto: London Entertainment / SplashNews / NTB
BLE FORELDRE I FJOR: Macaulay Culkin og Brenda Song har holdt en lav profil i media og stiller sjeldent opp på bilder sammen. Her er de avbildet i Los Angeles i desember 2019. Foto: London Entertainment / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert

I fjor vår kom den hyggelige nyheten om at «Alene hjemme»-stjernen Macaulay Culkin (41) og kjæresten Brenda Song (33) hadde blitt foreldre for første gang.

I all hemmelighet ønsket duoen sønnen Dakota Song Culkin (9 mnd.) velkommen til verden mandag 5. april i Los Angeles. Den lille gutten er oppkalt etter Hollywood-stjernens storesøster som mistet livet i en bilulykke i 2008, fortalte skuespillerens talsperson til E! News da.

Onsdag skriver People og E! News at det kommer nok en gladnyhet fra paret. De skal ha valgt å ta forholdet ett steg videre ved å forlove seg. Det hevder kilder nettstedene har snakket med.

Videre melder People at Song ble fotografert med en diamantring på hånden i Beverly Hills Angeles mandag.

Møttes på filminnspilling

Culkin og Song traff hverandre for første gang på settet til filmen «Changeland» i 2017. Kort tid senere begynte romanseryktene å svirre etter at de ble observert sammen på kjendisrestauranten Craig's i Los Angeles.

Allerede året etter hintet Culkin om at han ønsket å starte en familie med kjæresten.

- Dette er en bra person, så jeg kommer sannsynligvis til å plante noen barn i henne om en liten stund. Vi har definitivt øvd mye, fortalte han i podcasten «The Joe Rogan Experience».

BRUDD: I «Singletown» ble vi vitne til at Emir gikk ned på kne og fridde til sin Charlotte. Nå har lykken snudd og det tidligere paret avslører at de ikke lenger er forlovet. Video: Rød Løper Vis mer

Culkin er best kjent som den rampete, men bedårende Kevin McCallister som han ti år gammel sjarmerte publikum verden over i «Alene hjemme».

Komedien gjorde 41-åringen berømt over natta, og han ble raskt ansett som en av 90-tallets største barnestjerner.

Det tok derimot ikke mange årene før skuespilleren trakk seg tilbake fra rampelyset, og han har holdt en relativt lav profil i media de siste årene.

Song er også skuespiller og har vært å se i en rekke filmer som «The Social Network» og «Angry Angel», samt tv-serier som «Scandal» og «New Girl».

LES OGSÅ: Nicky Hilton avslører babynyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer