Kendall Jenner:

Avslører forventninger om forlovelse

- Jeg elsker ideen om at mannen velger selv.

RØPER DETALJER: I et nytt intervju letter Kendall Jenner på sløret om hvordan hun vil at mannen skal ta ansvar for frieriet. Foto: NTB Scanpix
RØPER DETALJER: I et nytt intervju letter Kendall Jenner på sløret om hvordan hun vil at mannen skal ta ansvar for frieriet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I midten av februar bekreftet endelig Kendall Jenner (23) forholdet med basketballspilleren Ben Simmons (22), etter flere måneder med spekulasjoner.

I et nytt intervju med ELLE letter hun også på sløret om hvilke forventninger hun har, hvis kjæresten en dag skulle bestemme seg for å fri til henne. Blant annet påpker supermodellen og realitystjernen hvordan ringen skal være, og at hun gjerne vil bli overrasket.

- Jeg elsker ideen om at mannen velger ut ringen selv og lar den være en pen ting som han har tenkt over, forteller hun og fortsetter:

- Og følelsen av at han har hatt meg i tankene når han valgte den ut, for meg er det veldig romantisk.

Og selv om det er tydelig at Kendall ønsker at sin kommende mann selv velger ringen, er hun ikke fremmed for å ha en finger med i spillet.

- Samtidig er jeg en sånn person som gjerne gir hint og sier at «jeg gjerne vil ha noe sånn her», innrømmer hun.

LAV PROFIL: Kendall og Ben holder fremdeles kortene tett til brystet om forholdet sitt, men blir stadig fotografert sammen. Foto: NTB Scanpix
LAV PROFIL: Kendall og Ben holder fremdeles kortene tett til brystet om forholdet sitt, men blir stadig fotografert sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ble spurt rett ut

De to turtelduene har det siste året vernet godt om forholdet, og holdt det så privat som mulig, men i august i fjor tok Ben bladet fra munnen for første gang. Til The Daily Telegraph ga han nemlig en kommentar som flere tolket som en bekreftelse på at de er et par.

På spørsmål om hvordan det gikk med han og Kendall om dagen, svarte han at «det går kjempebra».

Ifølge Harper's Bazaar bekreftet også Kendall forholdet, noe hun gjorde da hun besøkte «The Ellen Show», der Ellen DeGeneres (61) spurte henne rett ut hvor lenge de hadde datet.

- En liten stund nå, svarte hun kort, uten å utdype ytterligere.

I motsetning til resten av familien, og ikke minst søsterene sine, holder Kendall som regel kortene tett til brystet hva gjelder kjærlighetslivet sitt, men da paret for første gang ble observert sammen, dukket det opp en rekke bilder fra at de var sammen på Beverly Hills Hotel og på en restaurant på Manhattan.

- Det så ut til å være høy sikkerhet slik at Kendall og Ben kunne nyte kvelden uforstyrret. De smilte hele natten sammen med vennene sine, fortalte en kilde til Page Six den gang.

Det var i juli at paret ble tatt på fersken i en het omfavnelse etter at storesøster Khloé Kardashian (34) delte en video av paret på Instagram.

Kendall Jenner og Gigi Hadid gikk på catwalken for Victoria Secret, og ble filmet på gaten på vei til etterfesten av pressen. Også klipp fra catwalken der man ser modellene. Vis mer

Mer seriøse enn noen gang

Ifølge Mirror skal Khloé ved et uhell ha filmet søsteren og Ben under feiringen av nasjonaldagen i USA. Til tross for at klippet ikke rakk å være ute lengre enn noen sekunder før 34-åringen slettet det, rakk likevel flere ivrige fans å få det med seg.

At Kendall og Ben har holdt forholdet for seg selv overfor media er nok ikke så overraskende, ettersom det i juni ble kjent at ikke en gang Kendalls mor, Kris Jenner (63) visste om datterens nye flamme.

- Jeg visste ikke at de dater. Du er den første som forteller meg dette, sa hun til Extra på den røde løperen, ifølge Us Weekly.

I september gikk det imidlertid rykter om at 23-åringen og Ben hadde gått hver til sitt, men i november ble det kjent at de var mer seriøse enn noen gang. Ifølge flere kilder nær supermodellen ønsket hun den gang å ikke legge press på forholdet med basketballspilleren, men de skal ifølge kildene ha lagt inn større innsats for å få det til å fungere sammen.

SER IKKE PÅ: Kendall og Kylie Jenners storebror, Brandon Jenner, har vært å se i familiens realityserie en rekke ganger. Overfor Rød Løper innrømmer han imidlertid at han aldri har sett en eneste episode. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

LES OGSÅ: - Hun er rasende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer