Hilarie Burton:

Avslører første møte med ektemannen

Den svært private «One Tree Hill»-stjernen letter på sløret om ekteskapet til Jeffrey Dean Morgan.

PRIVATE: Stjerneparet Hilarie Burton og Jeffrey Dean Morgan er kjent for å holde kortene tett til brystet hva gjelder å uttale seg om privatlivet sitt. Nå overrasker førstnevnte i et nytt intervju. For tiden er paret for øvrig aktuelle med «Friday Night In with The Morgans», et talkshow som spilles inn på gården deres. Foto; AMC / Everett Collection/ NTB scanpix
PRIVATE: Stjerneparet Hilarie Burton og Jeffrey Dean Morgan er kjent for å holde kortene tett til brystet hva gjelder å uttale seg om privatlivet sitt. Nå overrasker førstnevnte i et nytt intervju. For tiden er paret for øvrig aktuelle med «Friday Night In with The Morgans», et talkshow som spilles inn på gården deres. Foto; AMC / Everett Collection/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ti har gått siden «One Tree Hill»-skuespiller Hilarie Burton (37) og «The Walking Dead»-stjernen Jeffrey Dean Morgan (54) begynte å date.

Fortsatt kan førstnevnte minnes sitt første møte med ektemannen.

I et ferskt intervju med People, forteller Burton at Morgan virket så selvsikker første gang hun møtte ham. Det var 37-åringens «One Tree Hill»-kollega Danneel Ackles (41) og ektemannen hennes, Jensen Ackles (42), som introduserte duoen på en irsk pub i Los Angeles.

- Jeg var ikke en jente som ble jaktet på. Jeg har alltid vært en alfa. Og Jeffrey bare: «Du kommer til å bli kjæresten min». Det var så fint å bli jaktet på. Han er en søt fyr, og jeg likte at han visste nøyaktig hvem han var. Selvtilliten hans var berusende, innrømmer skuespilleren.

Årets sesong av «Love Island» hadde stor suksess, og fire par var kjærester ved programslutt. Nå svarer de på hvordan livet etter villaen har vært. Vis mer

Solid ekteskap

Ifølge People deler «One Tree Hill»-stjernen mye om Morgan og livet de har bygd sammen de siste ti årene i sin kommende bok, «The Rural Diaries».

Burton og Morgan hadde bare datet i noen måneder da førstnevnte ble gravid med sønnen Augustus (10).

Kort tid etter fødselen flyttet familien til fredelige Hudson Valley, hvor de kjøpte seg et oppussingsprosjekt i form av ei hytte, før de senere oppgraderte den til en gård.

TURTELDUER: Hilarie Burton og ektemannen Jeffrey Dean Morgan er ikke ukjent for å vise sin kjærlighet på den røde løperen. Her avbildet i 2016. Foto: NTB Scanpix
TURTELDUER: Hilarie Burton og ektemannen Jeffrey Dean Morgan er ikke ukjent for å vise sin kjærlighet på den røde løperen. Her avbildet i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hvor enkelt det var at jeg og Jeffrey bodde sammen, var en overraskelse. Jeg tror det var veldig sjokkerende for familiemedlemmer og venner, fordi jeg alltid var den jenta som var veldig forsiktig. Jeg hadde planlagt hele livet mitt, og å flytte var galskap, og bare: «La oss gjøre det! La oss stikke av!» Men, det fungerte, fortsetter hun.

Ifølge Burton har ekteskapet fått henne til å tillate seg selv å være mer «autentisk». Hun påpeker at Morgan fortsatt er den samme fyren hun møtte for ti år siden, og at det at han er så solid har tillatt henne å vokse.

ESKALERTE: Tonen mellom Sandra og Cristian er alt annen enn god i «Ex on the beach». Derfor vil nyheten om at de to nå har blitt kjærester kanskje komme overraskende på noen. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

- Å flytte hit var å gi slipp

Å bo på en gård, hvor ekteparet har både kyllinger, ender, esler, kuer, alpakkaer og en emu (flygeudyktig strutsefugl, journ.anm.), har også vært med på å forandre 37-åringen.

- Å flytte hit var å gi slipp. Det er et helt annet syn på hva som er attraktivt. En attraktiv kvinne er hardtarbeidende, som kan håndtere dyr og løfte opp store sekker med dritt, ikke en kvinne med striper i håret, magemuskler eller negler. Jeg har aldri følt meg mer verdsatt, fortsetter hun.

Burton og Morgan reiser til vanlig mye frem og tilbake i jobbsammenheng, samtidig som de begge er ansvarlige for gjøremål på gården. Gårdsarbeidet får dem til å føle seg bra på slutten av dagen, forteller skuespilleren.

På gården bor ekteparet sammen med sine to barn, datteren George Virginia (2) og sønnen Augustus, og skuespilleren forteller at de ofte tilbringer kvalitetstid ved å gå turer sammen.

I intervjuet har hun bare lovord å si om barna sine, og legger ikke skjul på at hun er svært takknemlig for familien sin.

FORELSKA: Nå forteller Henrik Borg hvorfor han befinner seg i Sverige. Det er det nemlig en kvinnelig grunn til. Video: Henrik Borg/ Rød Løper Vis mer

Oppgjør med ryktene

Det var i oktober i fjor at stjerneparet giftet seg. Ifølge E Online har imidlertid flere internasjonale medier ved tidligere anledninger hevdet at duoen har vært gift siden 2014.

Nyheten om giftermålet delte Burton på Instagram, hvor hun samtidig tok et oppgjør med ryktene.

«Denne helgen har vært den beste i mitt liv. Det er tusenvis av takk jeg må dele ut. Så hold ut med meg den neste uka, hvor jeg skryter av den fantastiske gruppen av mennesker som ga oss dette vakre øyeblikket», skrev stjernen, og la til:

«Men før vi gjør noe av det, ønsker jeg og Jeff å fortelle alle der ute at vi er gift. På ekte. Vi har bodd sammen som mann og kone i et tiår. Vi har bygd en familie og en gård og funnet vårt samfunn. I årevis har medier rapportert at vi giftet oss i 2014 eller 2015, og at jeg har vært gift før og skilt før. Alt er usant. Men vi visste vår sannhet. Så det føles dumt å prøve å rette opp i noe som helst.

LES OGSÅ: «One Tree Hill»-stjernen brutalt ærlig om alle spontanabortene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer