Avslører første funn fra Bobbi Kristinas obduksjonsrapport

Avdøde Bobbi Kristinas kjæreste, Nick Gordon, kan unnslippe politiets søkelys.

UKLAR ROLLE: Bobbi Kristina Browns kjæreste, Nick Gordon, skal ha vært av interesse for politiet helt siden Whitney Houstons datter ble funnet bevisstløs i et badekar i slutten av januar. Funnene i den foreløpige obduksjonsrapporten svekker imidlertid mistanken mot Gordon, ifølge TMZ. Foto: Epa
UKLAR ROLLE: Bobbi Kristina Browns kjæreste, Nick Gordon, skal ha vært av interesse for politiet helt siden Whitney Houstons datter ble funnet bevisstløs i et badekar i slutten av januar. Funnene i den foreløpige obduksjonsrapporten svekker imidlertid mistanken mot Gordon, ifølge TMZ. Foto: Epa Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter å ha ligget i kunstig koma i nesten seks måneder, sovnet Bobbi Kristina Brown inn på Peachtree Christian Hospice i Duluth, Georgia, søndag 26. juli.

Den avdøde superstjernen Whitney Houstons datter ble bare 22 år. I januar i år ble hun funnet bevisstløs i badekaret i sitt eget hjem i Atlanta, av kjæresten Nick Gordon (25) og en venn.

Ifølge TMZ har Gordons rolle i saken vært av interesse for politiet i lang tid, men de første funnene fra den foreløpige obduksjonsrapporten kan endre dette. For øyeblikket er det nemlig ikke funnet tegn på at noen prøvde å ta livet av Bobbi Kristina.

Imidlertid vil tidsintervallet mellom tidspunktet hun ble funnet bevisstløs og dødstidspunktet komplisere rekonstruksjonen av det som skjedde i slutten av januar. Dette ifølge en offisiell presseuttalelse om Bobbi Kristinas død.

Saken fortsetter under bildet.

Dødsårsaken kan la vente på seg

Den foreløpige obduksjonen har ikke avdekket noen åpenbar, underliggende dødsårsak, ifølge rettsmedisineren ved Fulton County i Georgia. «Ingen skader av betydning ble bemerket» uttaler rettsmedisineren videre i en offisiell uttalelse mandag ettermiddag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer