Avslører første funn fra Bobbi Kristinas obduksjonsrapport

Avdøde Bobbi Kristinas kjæreste, Nick Gordon, kan unnslippe politiets søkelys.

<strong>UKLAR ROLLE:</strong> Bobbi Kristina Browns kjæreste, Nick Gordon, skal ha vært av interesse for politiet helt siden Whitney Houstons datter ble funnet bevisstløs i et badekar i slutten av januar. Funnene i den foreløpige obduksjonsrapporten svekker imidlertid mistanken mot Gordon, ifølge TMZ. Foto: Epa
UKLAR ROLLE: Bobbi Kristina Browns kjæreste, Nick Gordon, skal ha vært av interesse for politiet helt siden Whitney Houstons datter ble funnet bevisstløs i et badekar i slutten av januar. Funnene i den foreløpige obduksjonsrapporten svekker imidlertid mistanken mot Gordon, ifølge TMZ. Foto: Epa Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter å ha ligget i kunstig koma i nesten seks måneder, sovnet Bobbi Kristina Brown inn på Peachtree Christian Hospice i Duluth, Georgia, søndag 26. juli.

Den avdøde superstjernen Whitney Houstons datter ble bare 22 år. I januar i år ble hun funnet bevisstløs i badekaret i sitt eget hjem i Atlanta, av kjæresten Nick Gordon (25) og en venn.

Ifølge TMZ har Gordons rolle i saken vært av interesse for politiet i lang tid, men de første funnene fra den foreløpige obduksjonsrapporten kan endre dette. For øyeblikket er det nemlig ikke funnet tegn på at noen prøvde å ta livet av Bobbi Kristina.

Imidlertid vil tidsintervallet mellom tidspunktet hun ble funnet bevisstløs og dødstidspunktet komplisere rekonstruksjonen av det som skjedde i slutten av januar. Dette ifølge en offisiell presseuttalelse om Bobbi Kristinas død.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>TRAGISK SKJEBNE:</strong> Både Bobbi Kristina Brown og Whitney Houston gikk bort - med tre og et halvt års mellomrom - etter å ha blitt funnet bevisstløse i badekar. Her er mor og datter sammen på Oscar-utdelingen i 1999.  Foto: SipaUSA
TRAGISK SKJEBNE: Både Bobbi Kristina Brown og Whitney Houston gikk bort - med tre og et halvt års mellomrom - etter å ha blitt funnet bevisstløse i badekar. Her er mor og datter sammen på Oscar-utdelingen i 1999. Foto: SipaUSA Vis mer

Dødsårsaken kan la vente på seg

Den foreløpige obduksjonen har ikke avdekket noen åpenbar, underliggende dødsårsak, ifølge rettsmedisineren ved Fulton County i Georgia. «Ingen skader av betydning ble bemerket» uttaler rettsmedisineren videre i en offisiell uttalelse mandag ettermiddag.

Ifølge den foreløpige obduksjonsrapporten er det ikke identifisert noen tidligere ukjente helseproblemer som kunne bidratt til Bobbi Kristinas tragiske dødsfall.

<strong>VAR FORELSKET:</strong> Bobbi Kristina Brown og Nick Gordon la ikke skjul på følelsene sine på sosiale medier. De to skal ha ruset seg sammen før hun ble funnet bevisstløs i sitt eget hjem i januar.  Foto: SipaUSA
VAR FORELSKET: Bobbi Kristina Brown og Nick Gordon la ikke skjul på følelsene sine på sosiale medier. De to skal ha ruset seg sammen før hun ble funnet bevisstløs i sitt eget hjem i januar. Foto: SipaUSA Vis mer

«Ytterligere laboratorietesting vil bli utført. Det er tatt ut stevning til retten for å få tak i nødvendig dokumentert informasjon» heter det i uttalelsen fra rettsmedisinerens kontor. Ifølge TMZ skal rettsmedisineren særlig være interessert i sykehusjournaler.

Det forventes at den videre prosessen vil ta flere uker, opplyser rettsmedisineren videre:

«Dødsattesten vil ikke ferdigstilles eller dødsårsaken fastslås før alle testresultater foreligger og alle etterforskningsmessige, medisinske og øvrige dokumenter er mottatt og grundig gjennomgått».

Nick Gordon har tidligere uttalt at både han og Bobbi Kristina hadde tatt dop før hun ble funnet bevisstløs, og at hun hadde tatt for mye, ifølge TMZ.

LES OGSÅ: Ble bestemor for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer