Brooklyn Beckham:

Avslører forlovelses-flause: - Skikkelig pinlig!

Brooklyn Beckham røper det pinlige øyeblikket idet han fridde til sin forlovede.

RØPER: Ifølge Brooklyn Beckham gikk ikke forlovelsen helt etter planen. Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue /AFP/NTB
RØPER: Ifølge Brooklyn Beckham gikk ikke forlovelsen helt etter planen. Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue /AFP/NTB Vis mer
Publisert

Forholdet mellom den 22 år gamle kjendissønnen Brooklyn Beckham og skuespiller Nicola Peltz (27), har skapt flere overskrifter de siste to årene. Et halvt år etter at paret offentliggjorde forholdet forlovet de seg, og siden har duoen stått ved hverandres side.

Paret deler stadig vekk bilder av hverandre i sosiale medier, og legger med andre ord ikke skjul på deres kjærlighet for hverandre.

Nå kan imidlertid kjendissønnen avsløre detaljer om hvordan frieriet til sin utkårede ikke gikk helt etter planen. Det gjør han i en video på talkshowet «The Late Late Show with James Corden».

- Skikkelig flaut

Forlovelsen fant sted i landlige omgivelser i Bedford, New York. Beckham hadde leid et lysthus og fylte det med favorittblomsten henne: peoner.

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victoria Beckham / Instagram Vis mer

Til tross for den romantiske atmosfæren, var 22-åringen ekstremt nervøs, noe som førte til en litt klossete start på frieriet. På bordet sto nemlig en flaske vin som skulle vise seg å by på problemer i forkant av det store øyeblikket.

- Jeg kunne ikke åpne vinen, noe som var skikkelig flaut. Etter 10 minutter åpnet jeg den endelig, ga henne et glass og gikk ned på ett kne. Hun visste ikke hva jeg drev med, forteller Beckham i intervjuet.

FORLOVET: Paret forlovet seg i 2020. Foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / NTB
FORLOVET: Paret forlovet seg i 2020. Foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / NTB Vis mer

Likevel fortsatte han frieriet som planlagt, og passet også på å dele de romantiske ordene til programlederen.

- Jeg begynte med å fortelle henne hvor mye jeg elsker henne. Det varte i rundt fem minutter. Så strekker jeg med bakover, tok tak i forlovelsesringen og spurte: «Vil du gifte deg med meg? Fordi jeg vil være med deg for resten av mitt liv. Du er min bestevenn».

Ifølge han skal ikke den 27 år gamle kjæresten hatt noen anelse om frieri-planene, noe som medførte en overraskende reaksjon fra Peltz.

- Og hun begynte å gråte, og jeg tenkte: «Ånei!». Så svarte hun meg ikke de neste fem minuttene og bare fortsatte å gråte. Da spurte jeg henne: «Er det et ja? Er det et nei?». Det hele var litt nervepirrende.

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, er det flere som har fått med seg. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK Vis mer

Delte private bilder

I forbindelse med forlovelsen postet Beckham og Peltz en rekke bilder fra den store dagen. Bildene viser blant annet paret omfavne hverandre, samt kjendissønnen som holder hender med kjæresten. Peltz og faren gir hverandre en klem på et annet bilde.

«Kan ikke forestille meg livet uten deg, baby. Du får meg til å føle meg så spesiell, og får meg til å le hele tiden. Jeg vil alltid ta vare på deg», skrev Beckham til bildeserien etterfulgt av to hjerte-emojier.

Under de kjærlige bildene svarte også nyforlovede Peltz:

«Jeg er så forelsket i deg at hjertet mitt kommer til å eksplodere».

Hun delte også romantiske bilder på sin egen Instagram-konto, der bildeteksten lyder: «Brooklyn, du er min verden».

LES OGSÅ: Kjøpte luksusbolig med forloveden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer