Lindsey Lohan:

Avslører forlovelse

Lindsay Lohan og kjæresten tar forholdet ett steg videre.

GLADNYHET: Lindsay Lohan er forlovet og deler gladnyheten på Instagram. Foto: Shutterstock editorial / Sven Hoogerhuis / UPI / NTB
GLADNYHET: Lindsay Lohan er forlovet og deler gladnyheten på Instagram. Foto: Shutterstock editorial / Sven Hoogerhuis / UPI / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen Lindsay Lohan (35) og kjæresten Bader Shammas tar forholdet ett steg videre og avslører at de har forlovet seg.

Paret, som har vært sammen i to år, røper gladyheten på Instagram.

«Min elskede. Mitt liv. Min familie. Min fremtid», skriver hun til Instagram-innlegget og legger ved en diamantring-emoji.

I innlegget har hun delt flere bilder av seg selv og Shammas, der begge to gliser bredt. Hun viser også frem forlovelsesringen - og det ser absoutt ikke ut til at forloveden har spart på kruttet der.

Shammas er assisterende visepresident for den globale investeringsbanken Credit Suisse.

Vis mer

Comeback

Paret har holdt forholdet unna rampelyset, men i fjor la Lohan ut et bilde på Instagram hvor hun omtalte Shammas som kjæresten sin. Bildet ble imidlertid slettet kort tid etterpå. Det melder Independent.

For tiden har duoen bosatt seg i Dubai, hvor «Mean Girls»-stjerna har bodd siden 2014.

Nylig kunne fansen glede seg over nyheten om at Lohan gjør comeback på filmlerretet, da hun skal spille i en kommende Netflix-julefilm.

Tittelen er foreløpig ukjent, men det skal være bekreftet at Lohan skal spille hovedrollen - en forlovet hotellarving som forelsker seg i en annen mann.

Netflix-utgivelsen blir skuespillerens første filmrolle på mange år. Den siste bemerkelsesverdige rollen hun hadde var i filmen «The Canyons» fra 2013. Filmen ble stort sett slaktet av anmelderne, men Lohan fikk imidlertid ros for sin prestasjon.

LES OGSÅ: Erik Follestad: Røper fremtidsplaner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer