Martin Lepperød:

Avslører forlovelse

«P3morgen»-programlederen har fridd til kjæresten.

AVSLØRER FORLOVELSE: Martin Lepperød gikk ned på kne i julen. Det forteller han fredag til medprogramleder Adelina Ibishi. Foto: Xueqi Pang/NRK
AVSLØRER FORLOVELSE: Martin Lepperød gikk ned på kne i julen. Det forteller han fredag til medprogramleder Adelina Ibishi. Foto: Xueqi Pang/NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Julen 2020 ble helt spesiell for «P3morgen»-programleder Martin Lepperød. Fredag kan han nemlig avsløre under sending at han har fridd til kjæresten, Maren.

Lepperød letter også på sløret om hvordan han stilte det store spørsmålet.

Frieri

- Jeg fridde på den minste romantiske måten. Hvis jeg hadde forsøkt å fri på den dårligste måten, så hadde jeg ikke fått det til så dårlig som jeg gjorde det. Det var kanskje det dårligste frieriet jeg har hørt om, sier han til medprogramleder Adelina Ibishi som er i ekstase over den hyggelige nyheten.

Lepperød forteller videre at han var redd for at kjæresten skulle trekke seg etter å ha blitt fridd til, på grunn av måten programlederen gjorde det på.

FORLOVET: Emilie Stordalen har forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

- Jeg har tenkt på dette en stund og vit at alle som har fridd, eller skal det, shit altså, for en berg-og-dalbane av følelser du skal igjennom. Vi snakker om frieri og bryllup, men noen må forberede deg mentalt på hva du skal gjennom, sier han videre.

Han forteller også at nervene var i høyspenn i forkant, og at han var usikker på om han ville klare å gjennomføre.

- Jeg tenkte at 2020 har vært som det har vært, så jeg hadde lyst til å gi 2021 i gave til kjæresten min ved å fri på nyttårsmorgenen, starte 2021 med å fortelle henne hvor mye jeg elsker henne, og at jeg vil være med henne resten av livet, sier han.

Suksess

Det siste året har Lepperød ledet «P3morgen» sammen med Adelina Ibishi, etter at de overtok programmet fra Silje Nordnes, Ronny Brede Aase og Markus Neby.

P3 GULL: Programleder Martin Lepperød ofret håret sitt under årets P3 gull. Vis mer

I tillegg driver Lepperød, som er fra Nesodden, med stand up. Han er også kjent fra radioprogrammet «Karakter».

Programlederen har også en rolle i sesong tre av NRK-programmet «Blank», og høsten 2019 fikk komikeren også bryne seg i rollen som vikar i «P3morgen» sammen med Live Nelvik.

LES OGSÅ: Røper uvanlig babynavn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer