Tommy Fredvang:

Avslører forlovelse

Artisten fridde til sin utkårede og fikk ja.

GLADNYHET: Artist Tommy Fredvang har forlovet seg. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB
GLADNYHET: Artist Tommy Fredvang har forlovet seg. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den norske musikeren Tommy Fredvang (38) ble først kjent gjennom sin deltakelse i sangkonkurransen «X Factor» i 2009, hvor han hadde Jan Fredrik Karlsen (47) som mentor. Året etter kom debutalbumet hans «From Now On», hvor singelen «Wake up call» solgte til gull.

Siden den gang har han jobbet med musikk, og har blant annet vært med i «Stjernekamp» og Melodi Grand Prix.

Han startet også opp musikkgruppen Stavangerkameratene sammen med de tidligere «Idol»-vinnerne Kjartan Salvesen (44) og Glenn Lyse (46), og tidligere «The Voice»-deltaker Ole Aleksander Mæland (41) i 2015.

Nå deler imidlertid Fredvang en stor nyhet på Instagram.

Der kommer det frem at han har fridd til kjæresten Tara Shahimi, og fått ja. Innlegget viser et bilde av forlovelsesringen.

«Hu sa ja», skriver Fredvang.

I kommentarfeltet strømmer det inn med gratulasjoner, blant annet fra de to artistene Maria Mena (34) og Carina Dahl (35).

«Så sykt kos, Tommy! Gratulerer», skriver Mena, mens Dahl skriver simpelthen: «Hurra», etterfulgt av en emoji med hjerter i øynene.

FORLOVET: Emilie Stordalen har forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

Fridde i hagen

Overfor Se og Hør forteller artisten at frieriet fant sted i hagen hvor det hang flere lyslenker.

- Jeg våkner opp hver dag og føler meg som verdens heldigste mann, legger han til.

Det var for tre år siden at Fredvang bekreftet at han hadde funnet kjærligheten med Shahimi.

- Jeg kan bekrefte har jeg har ny kjæreste. Jeg er veldig forelsket og har truffet verdens beste dame, sa han til TV 2 den gang.

I fjor stilte han opp til et intervju med VG hvor han lettet på sløret om forholdet til hans nåværende forlovede.

GIFTEKLAR: «Ex on the beach»-profil Henrik Borg skal gifte seg med sin svenske kjæreste Lisa. Nå ønsker han seg barn. Video: Rød Løper Vis mer

Der kom det frem at paret hadde en helt spesiell start på forholdet. Shahimi hadde planer om å reise til London for å studere i et år, men Fredvang klarte imidlertid ikke å gi slipp på Shahimi.

- Hun bare ramlet inn i livet mitt og snudde om på alt, så jeg spurte på den gammeldagse måten om hun ville være kjæresten min. Det eneste som betydde noe, var å vente på henne hele det året, fortalte han.

Den rette

Shahimi dro til London og duoen klarte å bevare avstandsforholdet, før hun kom tilbake igjen og de ble samboere.

- Noen ganger vet man bare at det er det rette, det er sånn det er med kjærligheten. Men den virkelige testen kommer når man flytter sammen. Det er da man må kjenne på hverandres styrker og svakheter, fortsatte Fredvang til avisen, og la til:

- Ingenting er rosenrødt alltid, men jeg tror at Tara og jeg kan komme oss gjennom hva som helst. Man møter mye rart gjennom et langt liv, men når du finner en du kan stå i dritten sammen med, som vi sier på stavangersk, så må man bare satse.

NYFORLOVET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard forlovet seg da de spilte inn den tredje sesongen av «Vendela + Petter», men dette får ikke seerne se. Nå forklarer de hvorfor. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Slik gikk det med den glemte «Idol»-vinneren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer