Merete Lingjærde:

Avslører forlovelse

Lykken smiler for «Skal vi danse»-dommeren.

FORLOVET: Merete Lingjærde avslører nå at hun er forlovet med kjæresten, Anders Mørk. Foto: Henriette Eilertsen / Se og Hør
FORLOVET: Merete Lingjærde avslører nå at hun er forlovet med kjæresten, Anders Mørk. Foto: Henriette Eilertsen / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Skal vi danse»-dommeren Merete Lingjærde (58) og kjæresten Anders Mørk (54) har forlovet seg. Det skriver TV 2.

- Jeg hadde tenkt på det lenge, vi fant ut ganske fort at vi passet bra sammen. Men man må ta rennefart så da gjorde jeg det også ble det ja, forteller Mørk til kanalen.

Frieriet fant sted på Norefjell 1. oktober - noe som betyr at det forelskede paret har holdt forlovelsen tett til brystet i godt over en måned.

Paret kan videre avsløre at bryllupet vil finne sted sommeren 2021.

- Vi kan røpe at det blir i juli og at jeg skal gifte meg i kirke. Kirken er booket, i Asker, og gjester er varslet, forteller Lingjærde.

- Vi gleder oss masse og ser fram til en fantastisk dag i kjærlighetens tegn. Det er viktig for oss å dele den spesielle dagen med familie og venner. Herlig å finne mannen i mitt liv i voksen alder, sier «Skal vi danse»-profilen til Se og Hør.

Ble samboere

Den hyggelige nyheten kommer bare et par uker etter at paret dukket opp sammen på premieren på musikalen «West Side Story».

Dette var første gang Lingjærde viste fram kjæresten på denne måten, og til Dagbladet kunne hun også røpe at de hadde blitt samboere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer