Merete Lingjærde:

Avslører forlovelse

Lykken smiler for «Skal vi danse»-dommeren.

FORLOVET: Merete Lingjærde avslører nå at hun er forlovet med kjæresten, Anders Mørk. Foto: Henriette Eilertsen / Se og Hør
FORLOVET: Merete Lingjærde avslører nå at hun er forlovet med kjæresten, Anders Mørk. Foto: Henriette Eilertsen / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Skal vi danse»-dommeren Merete Lingjærde (58) og kjæresten Anders Mørk (54) har forlovet seg. Det skriver TV 2.

- Jeg hadde tenkt på det lenge, vi fant ut ganske fort at vi passet bra sammen. Men man må ta rennefart så da gjorde jeg det også ble det ja, forteller Mørk til kanalen.

Frieriet fant sted på Norefjell 1. oktober - noe som betyr at det forelskede paret har holdt forlovelsen tett til brystet i godt over en måned.

Paret kan videre avsløre at bryllupet vil finne sted sommeren 2021.

- Vi kan røpe at det blir i juli og at jeg skal gifte meg i kirke. Kirken er booket, i Asker, og gjester er varslet, forteller Lingjærde.

- Vi gleder oss masse og ser fram til en fantastisk dag i kjærlighetens tegn. Det er viktig for oss å dele den spesielle dagen med familie og venner. Herlig å finne mannen i mitt liv i voksen alder, sier «Skal vi danse»-profilen til Se og Hør.

STERK HISTORIE: Dommer i «Skal vi danse», Merete Lingjærde, forteller en sterk historie på TV2 i påsken. Video: TV2 Vis mer

Ble samboere

Den hyggelige nyheten kommer bare et par uker etter at paret dukket opp sammen på premieren på musikalen «West Side Story».

Dette var første gang Lingjærde viste fram kjæresten på denne måten, og til Dagbladet kunne hun også røpe at de hadde blitt samboere.

- Vi er samboere, ja. Det var vært en glidende overgang fra «coviden», sa «Skal vi danse»-profilen.

Kjæresten Anders Mørk var full av lovord om sin store kjærlighet.

- Hun er snill, omtenksom og er ikke så hard som folk tror. Vi er veldig like. Vi klikker, liksom. Det er sømløst, sa han til Se og Hør.

Det var i april Lingjærde kunne røpe at hun har fått en ny mann i livet sitt. Det avslørte hun overfor «God Kveld Norge», hvor hun også kunne røpe at det var via datingappen Tinder hun møtte sin utvalgte.

SJOKKERT: Det er duket for semifinale i «Skal vi danse», og de tre gjenværende parene jobber alt de kan for å komme seg til finalen neste lørdag. Det er dog litt usikkert om de vil ta noe inspirasjon fra argentinske «Skal vi danse», som byr på bitte litt mer hud enn hva vi er vant til her til lands. Reporter: Martine Johansen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

- Det var full klaff med en gang. Jeg har aldri opplevd maken. Vi traff hverandre igjen helgen etter, og vi har vært veldig mye sammen etter det, sa Lingjærde til TV 2-programmet den gang.

- Ment for hverandre

Da Lingjærde snakket med Se og Hør i sommer snakket hun åpenhjertig om sitt ferske forhold, og la ikke skjul på at hun avslørte forelskelsen svært tidlig.

- Jeg har jo aldri snakket om noen kjæreste i mediene tidligere, men jeg skjønte at vi er ment for hverandre. Så da jeg gjestet «God Morgen Norge» hadde vi bare vært sammen i tre til fire uker, men vi visste at det var oss, sa hun.

Da kjæresteavsløringen først kom, var hun forsiktig med å avsløre identiteten hans. I sommer føltes det imidlertid mer naturlig å vise fram kjæresten, ettersom han både hadde møtt flere i familien, venner og barn. På spørsmål om hvordan han ble mottatt, svarte Lingjærde:

- Det har vært veldig positivt. Han er jo verdens søteste og snilleste. Det går jo ikke an å ikke like han.

LES OGSÅ: Camilla Lorentzen røper forlovelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer