James Lafferty:

Avslører forlovelse

- Hun sa ja, skriver «One Tree Hill»-stjernen.

FORLOVET: «One Tree Hill»-stjerne James Lafferty avslører at han har fridd til skuespillerkjæresten. Foto: NTB scanpix
FORLOVET: «One Tree Hill»-stjerne James Lafferty avslører at han har fridd til skuespillerkjæresten. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var lite som fenget fansens oppmerksomhet så mye som kjærlighetsforholdet mellom Nathan Scott og Haley James i «One Tree Hill».

Gjennom nesten ti år, fra 2003 til 2012, fikk TV-seerne ta del i hvordan forholdet deres, som endte med ekteskap og barn, utviklet seg - og ikke minst hvordan det umulige ble mulig.

Haley var nemlig bestevenninnen til Nathans halvbror Lucas Scott, som han mildt sagt hadde et anstrengt forhold med. Nathan og Haley, spilt av James Lafferty (35) og Bethany Joy Lenz (39), trosset imidlertid alle odds, og endte altså opp sammen.

SUKSESS: Sophia Bush, Chad Michael Murray, Hilarie Burton, James Lafferty og Bethany Joy Lenz i «One Tree Hill». De to sistnevnte endte opp sammen i serien og mange fans hadde håpet de skulle finne tonen i virkeligheten også - men den gang ei. Foto: NTB scanpix
SUKSESS: Sophia Bush, Chad Michael Murray, Hilarie Burton, James Lafferty og Bethany Joy Lenz i «One Tree Hill». De to sistnevnte endte opp sammen i serien og mange fans hadde håpet de skulle finne tonen i virkeligheten også - men den gang ei. Foto: NTB scanpix Vis mer

I virkeligheten var Joy Lenz gift med skuespiller og musiker Michael Galeotti fra 2005 til 2012, som hun også har datteren Maria (9) med.

Og nå later mye til at 39-åringens tv-ektemann, James Lafferty, er klar for å ta fatt på familielivet.

Mandag morgen kan han nemlig selv avsløre på Instagram at han har forlovet seg med kjæresten, den australske skuespilleren Alexandra Park (31).

View this post on Instagram

She said yeah 🙌🏼☺️

A post shared by James Lafferty (@jameslafferty) on

Paret har så langt vernet godt om privatlivet sitt, men til et bilde av duoen, hvor forlovelsesringen kommer tydelig frem, skriver «One Tree Hill»-stjernen følgende:

«Hun sa ja».

I skrivende stund har den gledelige nyheten fått nesten 140 000 likerklikk, men det er foreløpig ikke mulig å kommentere forlovelsesnyheten.

Verner om privatlivet

Ifølge US Weekly har Lafferty tidligere avslørt hvorfor han er så hemmelighetsfull rundt privatlivet sitt - spesielt på sosiale medier.

- Det er mye høyere forventninger til prestasjonene dine i personlige og profesjonelle forhold på grunn av sosiale medier. Det forventes at du forlover deg med folk du jobber med. Slik var det ikke for syv, åtte år siden, har han uttalt ifølge magasinet.

- Jeg synes det blir verre og verre, fortsatte han, og la til at det blir et press om at man skal ha et visst forhold til dem man jobber med.

35-åringen beskrev det hele som rart og bisart.

Det nyforlovede paret, som altså verner godt om privatlivet, har blant annet jobbet sammen på «Everyone Is Doing Great», hvor James Lafferty er serieskaper sammen med «One Tree Hill»-kollega Stephen Colletti.

LES OGSÅ: Avlyste bryllupet - ble med på reality

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer