Martin Danielle og Alexandra Backström:

Avslører forlovelse

- Han gikk ned på kne i en suite.

FORLOVET: «The Voice»-mentoren Martin Danielle og kjæresten Alexandra Backström har forlovet seg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORLOVET: «The Voice»-mentoren Martin Danielle og kjæresten Alexandra Backström har forlovet seg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Den norske artisten Martin Danielle, også kjent under navnet «CLMD», har forlovet seg med kjæresten Alexandra Backström. Det røper sistnevnte i et innlegg på Instagram lørdag.

- Ja, takk, og for alltid, skriver hun i innlegget, bestående av flere bilder av seg selv og Danielle.

View this post on Instagram

💍 ja takk og for alltid ❤️

A post shared by Alexandra Marie Backström (@alexandrabacks) on

På bildene kommer også en skinnende forlovelsesring til syne.

Backström bekrefter forlovelsen overfor TV 2, som først omtalte saken.

- Det føles fantastisk å være forlovet. Selv om vi kanskje «sealed the deal» med å få et barn sammen, så er det veldig hyggelig å bli gjort litt stas på med et klassisk, romantisk frieri, sier hun til kanalen.

Backström røper også overfor kanalen at det var Danielle som gikk ned på kne og fridde.

- Han gikk ned på kne i en suite på Amerikalinjen full av roser! Så han var veldig romantisk og søt, og veldig overraskende, sier hun til TV 2.

BABYLYKKE: John Arne og Louise Angelica Riise fikk fredag 9. august en sønn. Vis mer

Ble foreldre

Den hyggelige nyheten kommer litt under ett år etter at paret ble foreldre for første gang. Den lille gutten Alf Gustav kom til verden 20. oktober.

- Vi er veldig lykkelige, fortalte den nybakte pappaen til Se og Hør den gang.

Da Se og Hør møtte Danielle på den røde løperen i forkant av fjorårets P3Gull, lettet han på sløret om livet som småbarnspappa.

- Det er voksent. Det er lite søvn, mye bæsjebleier, ellers mye kos og kjærlighet. Så det er fantastisk bra, sa han stolt den gang.

Backström beskrev den gang fødselen som svært smertefull.

- Det var en dramatisk fødsel. Det endte med hastekeisersnitt, og derfor har jeg måttet bidra litt ekstra på hjemmefronten da min kjæreste ikke har vært så mobil, sa Martin Danielle i fjor.

Det var i fjor sommer under den årlige Elle-festen han og kjæresten avslørte nyheten om at de ventet barn. De hadde også nylig kjøpt sin første leilighet sammen.

LUNSJ MED LILLI: Lilli Bendriss inviterer kjendiser over på lunsj i en ny serie på Dplay, og i første episode er det Ida Fladen som tar turen. Der får hun seg en stor overraskelse. Vis mer

Holder forholdet privat

Det nyforlovede paret fant lykken med hverandre i 2015, et halvt år etter at DJ-en og artist Sandra Lyng hadde gjort det slutt. Backström har i flere år jobbet som modell, og i 2013 ble hun kåret til Miss World Norway.

Gravidnyheten valgte de å holde hemmelig i mange måneder, noe de utdypet overfor Se og Hør i fjor.

- Vi prøver å skille litt mellom privatliv og artistliv, og Alexandra er vel egentlig ikke så opptatt av å leve i rampelyset på den måten, så vi har tenkt at det er hyggelig å kunne holde det privat.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Han har også tidligere uttalt seg om at kjæresten ønsker å tilbringe lite tid i rampelyset.

- Det er ikke hemmelig at vi er et par, men selv om jeg er artist, betyr ikke det at hun ønsker den oppmerksomheten. Jeg respekterer at hun vil holde forholdet mer privat, har han fortalt til VG.

LES OGSÅ: Ba om skilsmisse på melding

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer