Sturla Berg-Johansen og Kaja Norum:

Avslører forlovelse

- Han fridde på nyttårsaften.

FORLOVET: Sturla Berg-Johansen har forlovet seg med sin 21 år yngre kjæreste, Kaja Norum. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORLOVET: Sturla Berg-Johansen har forlovet seg med sin 21 år yngre kjæreste, Kaja Norum. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sturla Berg-Johansen (52) har forlovet seg med sin 21 år yngre kjæreste, Kaja Norum (31). Det bekrefter Norum i et intervju med VG.

- Han fridde faktisk nyttårsaften, og vi skulle egentlig ha giftet oss i sommer, men det bryllupet får vente til neste år, sier Norum til avisa.

Det var i oktober i fjor det ble kjent at Berg-Johansen hadde funnet lykken med den 21 år yngre kunstnerkjæresten. Da bekreftet de forholdet selv på Facebook, og ga senere en kort kommentar til VG:

- Den enkle kommentaren må bli: Jeg elsker henne, sa paret da.

Nakenmaleri

Norum er kjent for tidligere å ha malt Berg-Johansen naken. I 2011 kastet han nemlig klærne da den gang 22 år gamle Kaja, var Odd Nerdrums kunstelev, og skulle lage sitt første aktmaleri.

Norum brukte tre måneder på kunstverket, som fikk navnet «Homoludens» (Det lekne mennesket), og som ble solgt for 72.000 kroner.

- Sturla var flere ganger nede på Stavern for å stå modell. Han synes selv at han var for tykk, men rent billedmessig, så er det bedre at han ser slik ut enn at han står der med vaskebrett, fortalte Kaja Norum til VG den gangen.

«Tiltrekkes av mennesker»

Nyheten om kjærlighetsforholdet kom ti år etter at tv-profilen sto fram som homofil.

Dette avslørte Berg-Johansen på scenen under premieren av showet «Damenes aften» på Chat Noir.

- Hvorfor er jeg singel, jeg har tenkt til å avsløre det for dere nå. Den første forelskelsen preger de første i mange år. Turte aldri å fortelle det til ham. Dere hørte riktig, og nei det var ikke en vits. 19 år gammel forelsket jeg meg i en gutt på Tenerife. Jeg har kjørt kombo i mange år, sa han den gang.

AVSLØRER: - Jeg er en veldig heldig gutt som er sammen med henne. Video: Julie Easter Christiansen / Rød Løper Vis mer

Videre fortalte 52-åringen at han lenge hadde håpet og prøvd på å finne kjærligheten med en kvinne.

- Dette her er ganske tøft. Jeg har vingla hele livet. Men jeg orker ikke leve hele livet på en løgn. At Sturla B. Johansen er homo hadde dere kanskje ikke trodd, men nå har jeg sagt det og det er ganske deilig, delte han med publikum.

Fra 2009 til 2010 var Berg-Johansen kjæreste med VGTVs Morten Hegseth.

To år etter bruddet fortalte Sturla at han både faller for menn og kvinner.

- Jeg har ikke skjult at jeg har kjørt kombi. Men det virker som pressen har gjemt det bort, fordi det ikke passer. Den eneste måten å få trøkk, er om jeg sier at jeg er homo, fortalte han i et intervju med Dagbladet.

Han forklarte at han også forelsker seg i damer, og at den siste daten han hadde vært på var med en kvinne.

- Har jeg sagt at jeg er ferdig med damer? Jeg tiltrekkes av mennesker, delte han med avisa.

LES OGSÅ: Dette er årets Gullruten-vinnere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer