<strong>RØPER FORLOVELSE:</strong> Skuespillerstjernen Emma Stone, kjent fra storfilmen «La La Land», har forlovet seg med kjæresten Dave McCary. Foto: NTB Scanpix
RØPER FORLOVELSE: Skuespillerstjernen Emma Stone, kjent fra storfilmen «La La Land», har forlovet seg med kjæresten Dave McCary. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Emma Stone:

Avslører forlovelse

«La La Land»-stjernen skal gifte seg.

Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren Emma Stone (31) har de siste to årene vært kjæreste med regissør og produsent Dave McCary (34), som også har regissert det kjente programmet «Saturday Night Live».

Kjærestenyheten ble kjent høsten 2017, etter at «La La Land»-skuespillerens forhold til Andrew Garfield (36) tok slutt i 2015 - etter fire år som kjærester. Stone og Garfield falt for hverandre da de spilte kjærester i «The Amazing Spider-Man» i 2011, og fortsatte etterpå romansen i virkeligheten.

Nå har imidlertid Stone virkelig etablert seg med McCary, og i et innlegg på sin Instagram-profil avslører sistnevnte nå at paret har forlovet seg. Bildet viser paret som stolt smiler til kamera - og Stone holder hånden sin foran kameraet hvor man tydelig kan se en forlovelsesring.

I kommentarfeltet har det naturligvis strømmet inn med gratulasjoner og lykkeønskninger, og saken har blitt bredt omtalt i den internasjonale tabloidpressen.

Vis mer

Lav profil

Bildet ble delt natt til torsdag, og i bildeteksten har Stones forlovede lagt ved en hjerte-emoji. Paret er kjent for å holde en lav profil, og snakker sjelden om privatlivet sitt i mediene.

Paret møtte hverandre under innspilling av en episode av «Saturday Night Live» i slutten av 2016, hvor McCary som nevnt jobber som både regissør og manusforfatter. Der medvirket Stone i en sketsj med navnet «Wells for Boys», som forloveden produserte, ifølge People. Det ble etter hvert starten på et årelangt forhold - og nå skal paret altså gifte seg.

Åpen om problemer

Til tross for at lykken nå smiler for skuespillerstjernen, har hun tidligere vært åpen om at hun ikke alltid har hatt det like lett. 31-åringen har nemlig slitt med en rekke helseutfordringer gjennom årene, og i 2016 avslørte Hollywood-stjernen overfor Rolling Stone at hun lider av tilstanden mellomgulvsbrokk.

<strong>NYFORLOVET:</strong> Emma Stone og kjæresten Dave McCary har forlovet seg etter å ha vært kjærester de siste to årene. Foto: NTB Scanpix
NYFORLOVET: Emma Stone og kjæresten Dave McCary har forlovet seg etter å ha vært kjærester de siste to årene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tilstanden innebærer at den øverste delen av magesekken glir opp gjennom åpningen i mellomgulvet og inn i brysthulen, noe som betyr at det er en rekke matvarer hun ikke kan spise.

- Jeg kan ikke spise sterkt krydret mat, sa Stone til magasinet den gang.

<strong>LAV PROFIL:</strong> Emma Stone dekket seg til da hun og forloveden var på shopping i New York i april i år. Foto: NTB Scanpix
LAV PROFIL: Emma Stone dekket seg til da hun og forloveden var på shopping i New York i april i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stjernen avslørte at hun er født med tilstanden, men det er imidlertid ikke bare dette Stone har vært plaget med. Som barn opplevde skuespilleren å bli rammet av sosial angst og panikkanfall - fordi hun alltid forestilte seg det verste som kunne skje.

- Da jeg var rundt syv år, var jeg overbevist om at huset vårt brant ned. Jeg kunne føle det. Det var ikke en hallusinasjon, det bare snørte seg sammen i brystet mitt, jeg følte at jeg ikke kunne puste, som om verden var i ferd med å gå under, sa Stone til Rolling Stone.

Selv om slike anfall ikke kom hele tida, var angsten hennes «konstant», røpet hun i intervjuet.

Stone er kjent fra en rekke storfilmer som «Birdman», «Crazy, Stupid, Love.» og «Superbad».

FORLOVET: Den svenske toppbloggeren Angelica Blick skal gifte seg med sin kjæreste gjennom flere år, André Bånghäll. Video: @angelicablick. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Bryter tausheten om utroskapsryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer