Christel Alsos forlovet:

Avslører forlovelse

Artisten ble fridd til i romantiske omgivelser i Toscana.

FORLOVET: Christel Alsos har forlovet seg med kjæresten Finn-Erik Rognan. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Christel Alsos har forlovet seg med kjæresten Finn-Erik Rognan. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den norske artisten og tidligere «Hver gang vi møtes»-deltakeren Christel Alsos (34) har forlovet seg.

Det røper hun på sin egen Instagram-profil. Hun har siden januar i 2018 vært kjæreste med Finn-Erik Rognan (42), og nå har de altså tatt forholdet et steg videre.

På sin instagram-profil har sangeren delt et innlegg bestående av to bilder, der det første viser en smilende Alsos som viser frem hånden med en skinnende forlovelsesring. Det andre bildet viser 34-åringen som har lagt hånden over kjæresten sin hånd.

- For første gang skulle jeg reise til Italia uten å synge i bryllup. Bare være på ferie en hel uke, sammen med kjæresten min. Så, der satt jeg på en rød benk på en ås i Toscana, i god tro om at vi bare skulle ta noen fine bilder av dette fine landskapet før middag, skriver hun under bildet og fortsetter:

- Ikke visste jeg at jeg også skulle svare «ja» på et lite, men veldig stort spørsmål, der oppe på Colina Hill, skriver artisten videre.

Artisten og hennes kjæreste er for tiden på ferie i Toscana i Italia, og det er altså der Rognan gikk ned på kne og fridde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer