Christel Alsos forlovet:

Avslører forlovelse

Artisten ble fridd til i romantiske omgivelser i Toscana.

FORLOVET: Christel Alsos har forlovet seg med kjæresten Finn-Erik Rognan. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Christel Alsos har forlovet seg med kjæresten Finn-Erik Rognan. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den norske artisten og tidligere «Hver gang vi møtes»-deltakeren Christel Alsos (34) har forlovet seg.

Det røper hun på sin egen Instagram-profil. Hun har siden januar i 2018 vært kjæreste med Finn-Erik Rognan (42), og nå har de altså tatt forholdet et steg videre.

På sin instagram-profil har sangeren delt et innlegg bestående av to bilder, der det første viser en smilende Alsos som viser frem hånden med en skinnende forlovelsesring. Det andre bildet viser 34-åringen som har lagt hånden over kjæresten sin hånd.

- For første gang skulle jeg reise til Italia uten å synge i bryllup. Bare være på ferie en hel uke, sammen med kjæresten min. Så, der satt jeg på en rød benk på en ås i Toscana, i god tro om at vi bare skulle ta noen fine bilder av dette fine landskapet før middag, skriver hun under bildet og fortsetter:

- Ikke visste jeg at jeg også skulle svare «ja» på et lite, men veldig stort spørsmål, der oppe på Colina Hill, skriver artisten videre.

Artisten og hennes kjæreste er for tiden på ferie i Toscana i Italia, og det er altså der Rognan gikk ned på kne og fridde.

Møttes under innspilling

Det var i januar i 2018 Alsos kunne røpe at hun hadde fått ny kjæreste.

Den gang fortalte nordlendingen til Se og Hør at hun var midt i en kjærlighetssorg da en ny mann dukket opp i livet hennes, uten å fortelle hvem hennes utkårede var.

Ett år senere, i januar i år, delte Alsos sitt første bilde av ham på Instagram, og da røpet hun også navnet hans. Rognan jobber i TV-bransjen, og han og Alsos møttes under innspilingen av «Hver gang vi møtes» sommeren 2017, der Alsos var blant artistene som deltok.

SANGFUGL: Christel Alsos møtte sin utkårede, Finn-Erik Rognan under innspillingen av «Hver Gang Vi Møtes». Foto: Andreas Fadum
SANGFUGL: Christel Alsos møtte sin utkårede, Finn-Erik Rognan under innspillingen av «Hver Gang Vi Møtes». Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Da innspillingen av «Hver Gang Vi Møtes» startet sto jeg samtidig midt i et samlivsbrudd. Det føltes brutalt, hverdagen og livssituasjonen ble fullstendig snudd på hodet, og jeg var usikker på om jeg ville klare å gjennomføre. Men jeg var likevel bestemt på å fullføre oppholdet og forlot kaoset hjemme. Og for et lykketreff det skulle vise seg å bli, skrev Alsos på Instagram da det ble kjent at hun hadde blitt kjæreste med Rognan.

Finn-Erik Rognan var tidligere gift med værmelderen Isabella Martinsen (40). Eksparet, som har datteren Filipa sammen, gikk fra hverandre i 2009.

STJERNELAG: Christel Alsos deltok i «Hver gang vi møtes» i 2017. Her er hun i midten. Foto: Håvard Solem / TV 2
STJERNELAG: Christel Alsos deltok i «Hver gang vi møtes» i 2017. Her er hun i midten. Foto: Håvard Solem / TV 2 Vis mer

Åpen om kjærlighetssorgen

Da Se og Hør snakket med Christel Alsos i 2018, snakket 34-åringen mye om hvordan kjærlighetssorgen ble snudd til noe positivt gjennom «Hver gang vi møtes»-innspillingen.

- Jeg sto midt i et samlivsbrudd, og var veldig spent på om jeg klarte å være meg selv, for jeg sto midt i noe som jeg opplevde som en krise der og da, fortalte hun og fortsatte:

HURRA: «Hver gang vi møtes»-Christel kan fortelle at lykken har snudd etter innspillingen av programmet. Video: Nicolai Aagaard Vis mer

- Det ble også en opptur, fordi jeg følte at ting lettet veldig - og jeg fikk så mye hjelp og ble dratt opp av de andre. Man blir stadig stilt overfor utfordringer og må ut av den berømte komfortsonen, og med min situasjon, ble det bare forsterka. Det eneste jeg kunne gjøre var å være åpen, jeg kunne ikke late som om livet var på topp, sa hun den gang.

Alsos ble oppdaget etter en opptreden i NRK-programmet «Noen bedre» i 2004. Balladen «Come On» ble en radiohit i 2006 og kom på 12. plass på VG-lista.

Hun ble også nominert til spellemannsprisens «årets nykommer» og «årets kvinnelige artist» for debutalbumet «Closing The Distance» i 2007.

LES OGSÅ: Venter på kreftsvar: - Var helt ødelagt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer