Aleksander With:

Avslører forlovelse

- Jeg er utrolig rørt nå.

FORLOVET: Den tidligere Idol-deltakeren har forlovet seg. Foto: Andreas Fadum
FORLOVET: Den tidligere Idol-deltakeren har forlovet seg. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere «Idol»-stjernen Aleksander With (31) har tatt forholdet med kjæresten Josephine Gracia Slaaen et steg videre. Det bekrefter artisten selv på sin Instagram-profil mandag kveld.

- Jeg er utrolig rørt nå. Føler meg som verdens heldigste. Kunne ikke fått en bedre start på det nye året. Helt fantastisk å være forlovet med bestevennen sin, sier With til Se og Hør.

Se dette innlegget på Instagram

HUN SA JA!!!💍😭

Et innlegg delt av Aleksander With 🌵 (@aleksanderwith)

Bildet viser With som gir kjæresten, Josephine Gracia Slaaen et stort kyss, og Garcia Slaaen viser stolt frem hånden med den flotte forlovelsesringen. Under bildet har With skrevet: «HUN SA JA!!!». Også kjæresten har lagt det samme bildet på sin Instagram-konto.

«Ja ja ja ja ja yes oui JA!!!!!!!Elsker deg så tullete mye» har hun skrevet under sitt innlegg.

Frieriet fant sted i Key West i Florida, hvor paret har vært på ferie den siste tiden. Paret har lagt ut en rekke bilder fra det idylliske stedet den siste uken.

Den norske artisten, som nå er forlovet med drømmedama, kapret mange unge pikers hjerter da han stakk av med seieren i «Idol» i 2006. Siden den gang har han gjort seg svært godt bemerket som artist og i 2014 var han blant annet dommer i TV 2-programmet «Idol Junior»

Vinnerlåta hans, «A Little Too Perfect» ble sluppet 26. mai samme år, og ble raskt en stor hit med over 11.000 solgte eksemplarer.

LES OGSÅ: Raser mot Kendalls kviseavsløring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer