Rein Alexander:

Avslører forlovelse på Instagram

- Hun sa ja.

FORLOVET: Rein Alexander har fridd til sin kjære Marie Bjaaland Aadalen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORLOVET: Rein Alexander har fridd til sin kjære Marie Bjaaland Aadalen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Hun sa ja, skriver operasanger Rein Alexander (47) på Instagram til et bilde av kjæresten Marie Bjaaland Aadalen (24) hånd med en glitrende diamantring, og avslører med det at duoen er forlovet.

Også Aadalen har delt den gledelige nyheten med følgerne sine. Nyheten ble først omtalt av TV 2.

- Marie og barna er det beste i livet mitt. Første gang jeg så henne, tenkte jeg: men der er hun jo! Vi følte begge at vi hadde funnet hverandre igjen, men i et annet liv, sier Rein Alexander til Se og Hør.

Rein Alexander og forloveden har hatt mye å juble over det siste året. For åtte måneder siden kunne de nemlig ønske tvillinger velkommen til verden, og nå skal de altså bli mann og kone.

At de to jentene hadde kommet til verden ble også avslørt på Instagram.

View this post on Instagram

Hun sa ja. #shesaidyes

A post shared by Rein Alexander (@rein_alexander) on

«Prinsessene kom til oss i går kl. 13. Marie var og er bare helt utrolig, og jeg er så stolt som det går an å bli!», skrev han blant annet i innlegget.

Engstelige for barna

Til Se og Hør kunne den nybakte faren den gang fortelle at jentene kom til verden nesten to måneder før termin, og at de bare veide 1005 og 1700 gram.

Han skrøt videre av både Tvillingforeldreforeningen, Rikshospitalet og Ullevål sykehus for oppfølgningen.

- Vi har vært spesielt engstelige for den minste jenta, men naturen er utrolig, og jaggu er personalet på Ullevål sykehus det også. 12 personer bare for å ta imot tvillingene, og for et opplegg og oppfølging. Tenk at vi er så heldige at dette skjedde her i Norge, sa han, og la til:

- Vi er lykkelige og stolte og gleder oss til hverdagen som tvillingforeldre!

At paret ventet tvillinger kunngjorde de også i sosiale medier. At de ventet mer enn ett barn ble også gjort et poeng ut av i innlegget. På bildet poserte nemlig paret med kokkeluer, mel i fjeset og en sleiv, og i ovnen lå det ikke én, men to boller.

«Ja nå har vi bakt og bakt, og dette ble resultatet! Vi kan ikke bli gladere! For et år 2018 skal bli!», skrev den vordende pappaen i innlegget.

Tung tid

At Rein Alexander nå kan juble over både babylykke og forlovelse, er kanskje spesielt etterlengtet. På tampen av 2016 kunne han nemlig fortelle til Her og Nå at han hadde tilbakelagt sitt livs tøffeste år.

I 2015 brøt han og hans daværende samboer Siw Hege Arntsen forlovelsen,noe som førte til en lang og vanskelig flytteprosess, samtidig som han mistet lappen for råkjøring.

- Det ble en periode med lite jobb og dårlig økonomi. Jeg har følt meg ensom og kjent meg deprimert, hatt angst og har måttet bruke vennene mine og familien min for det de er verdt, fortalte han til ukebladet den gang.

LES OGSÅ: - Slår tilbake mot kritikken

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer