<strong>FORLOVET:</strong> Fredag forlovet Tiril Sjåstad Christiansen og Stian Lauritzen seg. Det bekrefter de lørdag kveld. Foto: Privat
FORLOVET: Fredag forlovet Tiril Sjåstad Christiansen og Stian Lauritzen seg. Det bekrefter de lørdag kveld. Foto: Privat Vis mer

Tiril Sjåstad Christiansen og Stian Lauritzen:

Avslører forlovelse i sosiale medier

De to turtelduene bekrefter lørdag kveld at de har forlovet seg.

Publisert
Sist oppdatert

I oktober i fjor kunne freeskier Tiril Sjåstad Christiansen (23) avsløre at hun hadde funnet lykken med Dag Otto Lauritzens sønn, Stian Lauritzen.

Nå, et drøyt år senere, avslører de to turtelduene at de har tatt forholdet et steg videre. Det gjør de på Instagram lørdag kveld.

- I går spurte drømmemannen meg om jeg ville gifte meg med ham etter at vi hadde delt et av verdens beste måltider og drukket litt av den beste rødvinen vi noensinne har smakt på et av favorittstedene våre i hele verden. Jeg kan bokstavelig talt ikke vente med å dele resten av livet mitt med deg, Stian Lauritzen, skriver hun under to bilder hvor man tydelig ser diamantringen.

Også Lauritzen har delt den glade nyheten i sosiale medier.

- Jeg falt pladask dagen vi møttes og skjønte med en gang at jeg hadde funnet drømmedama. Du er den skjønneste, peneste, snilleste og mest omtenksomme jenta som finnes! Det har vært et eventyr, og i går sa du JA til å gifte deg med meg. Jeg gleder meg til å dele resten av livet sammen med deg Tiril, skriver han.

Røper detaljer rundt frieriet

Til Se og Hør forteller den nyforlovede skistjernen at de har det helt fantastisk, og at hun fremdeles er i sjokk.

- Jeg fatter det ikke helt, han lurte meg trill rundt, sier hun lattermildt.

- Det er helt ubeskrivelig, legger hun til.

Frieriet fant sted 7. desember, og begynte som en kalendergave fra Stian til 23-åringen.

- Han ga meg først en liten gave som var en kalendergave med en pakke Love Hearts, Pez-godteri med Superwoman og lommetørkler. Jeg synes det var så koselig og begynte nesten å gråte, sier hun og fortsetter:

- Da tok han tak i meg og gikk ned på kne. Jeg visste ikke om jeg skulle le eller grine og måtte nesten holde meg fast.

Paret har allerede gjort seg opp noen tanker om når bryllupet skal finne sted men ikke eksakt dato.

- Det som er litt morsomt er at da vi ble sammen så tullet vi med at vi skulle gifte oss 7. eller 8. august 2020, og nå kan det jo faktisk skje, sier hun.

Tallet syv er Tirils favorittall, men hvilken av de to det blir, og om det blir en av de, har de foreløpig ikke bestemt.

- Vi forlover oss ikke for å være forlovet, men han skulle egentlig fri først i dag, men jeg tror han var så nervøs, sier hun lattermildt.

Bekreftet forholdet

Paret møttes gjennom snowboardlandslaget, hvor Stian jobber som osteopat.

Da de avslørte i fjor at de hadde funnet lykken, fortalte Tiril overfor TV 2 at det føltes ut som om de hadde vært sammen i ti år - selv forklarte hun at de hadde vært sammen i fire måneder.

- Han falt pladask. Han sier jeg lurte han trill rundt. Jeg er kanskje litt enig i det, sa 23-åringen.

View this post on Instagram

This one 🤤

A post shared by Tiril Sjåstad Christiansen (@tiril) on

LES OGSÅ: - Hun ønsker å føde hjemme

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer