Demi Lovato:

Avslører forlovelse etter fire måneder

Sangerinnen avslørte at hun er forlovet på Instagram.

FORLOVET: Demi Lovato avslører forlovelse på Instagram. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artisten Demi Lovato (27) er forlovet. Nyheten deler hun selv på Instagram, til et bilde av hun og kjæresten Max Ehrich (29).

På fingeren kan man se en gigantisk forlovelsesring.

- Da jeg var en liten jente, kalte min biologiske far meg alltid hans «lille partner» - noe som kanskje høres rart ut uten hans søramerikanske cowboy-aksent. Det ga mening for meg. Og i dag gir det mening igjen, men fra idag skal jeg offisielt være en annens partner, skriver hun til et bilde av de to.

Også kjæresten Max har delt en rekke bilder av det nyforlovede paret, og skriver til bildene at han gleder seg stort til å bli artistens ektemann.

- Du er hver kjærlighetssang, hver film, hver sangtekst, hvert dikt, alt jeg kunne drømt om og litt til i en partner for livet. Ord kan ikke beskrive hvor uendelig forelsket jeg er i deg, for evig og alltid og litt til. Jeg kan ikke være et sekund til på denne jorda uten mirakelet ved å ha deg som min kone, er blant det han skriver til bildene.

Det romantiske frieriet fant sted i Malibu i California, og ringen skal ifølge People være fra kjendisgullsmeden Peter Marco.

TAR TIL TÅRENE: Petter Pilgaard blir følsom når han forbereder seg til å fri til Vendela Kirsebom. Video: TV 2 Sumo Vis mer

Overrasket under livesending

Det var for omlag fire måneder siden at paret kunne bekrefte overfor People at de var et par. Det var etter at det i mars hadde dukket opp romanserykter mellom Lovato og «Young and the Restless»-stjerna.

Det hele startet med at duoen la igjen flørtende kommentarer under bildene til hverandre på Instagram, ifølge E! News.

I begynnelsen av april fikk Ehrichs fans seg en stor overraskelse da han holdt en livesending på Instagram. Da dukket nemlig plutselig Lovato opp i videoen.

Mens skuespilleren spilte piano for fansen kom artisten til syne da hun skulle pakke ham inn i et tepp - uten å være klar over at han var i full sving med en livesending.

- Jeg er live! Jeg er live!, hvisket Max til Disney-stjernen i et tydelig forsøk på å stoppe henne.

Da Lovato oppdaget hva hun var med i begynte hun først å le, før hun gjemte seg bak teppet - og skyndet seg bort fra kameraet.

- Jeg elsker deg

Mens fansen tok dette som en bekreftelse på at duoen er kjærester, så forholdt de to seg tause. Det var imidlertid ikke lenge etter at Lovato og Ehrich dukket opp i Ariana Grande og Justin Biebers «Stuck With U»-video.

I videosnutten gjorde de nemlig ingenting for å skjule følelsene for hverandre. Rundt tre minutter inn i videoen kunne man se turtelduene danse smilende sammen på soverommet før de avsluttet det hele med et kyss.

«Confident»-stjernen delte også kyssebildet på sin historiefunksjon på Instagram, hvor hun har over 80 millioner følgere. I innlegget tagget hun også kjæresten. Såpestjernen repostet bildet i sin story og skrev «Jeg elsker deg» på bildet.

INGEN RING: Emilie «Voe» Nereng ble forlovet tidligere i år, men under lørdagens sending av «Skal vi danse» danset hun uten ringen. Video: Henriette Eilertsen / Rød Løper Vis mer

Seks år sammen

Demi Lovato har tidligere vært i et langvarig forhold med «That 70's Show»-stjerna Wilmer Valderrama (40). De var et par i seks år, før de gikk hver til sitt i 2016.

- Etter nesten seks kjærlige og fantastiske år sammen, har vi bestemt oss for å avslutte forholdet. Dette var en utrolig vanskelig beslutning for oss begge, men vi har innsett mer enn noe annet at vi fungerer best som venner. Vi kommer alltid til å støtte hverandre. Tusen takk til alle som har gitt oss sin godhet og støtte gjennom åra. Med kjærlighet, Wilmer og Demi, skrev paret i en felles uttalelse den gang.

Siden den gang har også Valderrama forlovet seg, og skal nå tilsynelatende være svært lykkelig med forloveden Amanda Pacheco (28).

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer