Ariana Grande og Pete Davidson

Avslører forlovedens hemmelige sykdom

Måtte forsvare typen etter rykteflom. Da fortalte stjernen sannheten.

FORSVARER FORLOVEDEN: Ariana Grande fant seg ikke i at et magasin harselererte med Pete Davidsons øyne, og tok ham derfor i forsvar. Samtidig avslørte hun sykdommen hans. Foto: NTB scanpix
FORSVARER FORLOVEDEN: Ariana Grande fant seg ikke i at et magasin harselererte med Pete Davidsons øyne, og tok ham derfor i forsvar. Samtidig avslørte hun sykdommen hans. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ariana Grande (25) og Pete Davidson (24) har på kort tid klart å bli et av USAs mest populære par. Kort tid etter bruddet med rapper Mac Miller (26), ble det kjent at Ariana hadde funnet kjærligheten med den amerikanske komikeren.

Det skulle heller ikke gå lang tid før de to turtelduene bestemte seg for å ta forholdet videre til det neste nivået, da de forlovet seg. Siden da har de vært på røde løpere sammen, snakket varmt om hverandre i intervjuer og planlegger fremtiden sammen.

Alle aspekter ved forholdet er derimot ikke like enkle å forholde seg til. Som superstjerner dukker det ofte opp rykter, og selv om de ofte overser slikt på nettet, hender det tidvis at de ser seg nødt til å svare.

Etter at et nettsted stilte spørsmål ved om Davidsons øyne så ut som «rumpehull», gikk Grande til forsvar. Samtidig avslørte hun at kjæresten har en hemmelig sykdom.

- Autoimmun sykdom

Det er E! News som omtaler saken. Da magasinet Barstool Sports publiserte en artikkel med tittelen «Har Pete Davidson rumpehull-øyne?», ble det for mye for popstjernen.

Hun har tatt kjæresten i forsvar i sosiale medier en rekke ganger før, men denne gangen sparte hun virkelig ikke på kruttet. Det har seg nemlig slik at hennes 24 år gamle forlovede lider av Chrons sykdom

- Dere vet at denne mannen har en autoimmun sykdom, sant? Altså, dere vet hva dere driver med akkurat nå, sant? Vil bare være sikker, skrev hun i en kommentar på Twitter.

Svaret er likt av over 20 000 brukere, og skaper nå overskrifter flere steder i USA.

Magasinet har på Instagram valgt å legge ut et bilde av Grandes kommentar, der de svarer med at de ble «grillet». Likevel virker det ikke som de tar det hele særlig alvorlig, og artikkelen de har publisert er ikke blitt oppdatert med stjernens svar.

Ifølge Norsk Helseinformatikk er en konsekvens av Chrons hos 10-20 prosent av dem som har det, at organer som hud, øyne og ledd også påvirkes. Man kan blant annet, slik som i Davidsons tilfelle, få tørre eller betente øyne. Hovedtrekkene ved sykdommen er derimot en kronisk betennelse i mage-tarmkanalen.

Det er anslått at 100-200 per 100 000 innbyggere får lidelsen, og at antallet er høyest hos dem i aldersgruppen 20-30 år.

Davidson var selv 17 år da han fikk sykdommen, og har tidligere uttalt at han på tidspunktet brukte marihuana for å medisinere seg selv. Ellers har han sagt relativt lite om sykdommen som plager ham.

Rykteflom

Under MTVs VMA-utdeling tidligere i august var det første gang Grande hadde med seg kjæresten på en rød løper. Det velomtalte kjendisparet har vært kjærester siden mai, og har allerede røpet gifteplaner.

KJÆRLIGE: Ariana Grande og Pete Davidson så ikke ut til å få nok av hverandre på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix
KJÆRLIGE: Ariana Grande og Pete Davidson så ikke ut til å få nok av hverandre på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Grande og Davidson så ut til å ha bare ha øyne for hverandre der de poserte foran det oppmøtte pressekorpset, og klinte like greit til foran blitslampene.

Og etter hvert som de romantiske og smått klissete bildene nådde internett, var det flere som bet seg merke i en spesiell detalj.

Magasinet Elle var blant dem har lagt merke til armbåndet på Davidsons høyre hånd, der en så vidt kan skimte bokstavkombinasjonen «AGD».

GIFTEMÅL-SPEKULASJONER: Flere har bitt seg merke i armåndet Pete Davidson bar under nattens utdeling. Foto: NTB Scanpix
GIFTEMÅL-SPEKULASJONER: Flere har bitt seg merke i armåndet Pete Davidson bar under nattens utdeling. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Bokstavene står trolig for Ariana Grande-Davidson, navnet Ariana har sagt at hun vil ta når hun og Pete gifter seg. Mange fans har altså lagt merke til dette, skriver magasinet.

- Lot Ariana skinne

Selv om det mystiske armbåndet har fått mange til å spekulere på om paret allerede er smidd i hymens lenker, forsikret Grande, i et intervju med radiostasjonen Beats 1 forrige fredag, at bryllupet er «mer enn fem måneder, men mindre enn fem år unna».

Det har derimot ikke stoppet internett fra å trekke sine konklusjoner.

I GODT HUMØR: Ariana Grande og Pete Davidson spøkte og lo sammen foran fotografene i natt. Foto: NTB Scanpix
I GODT HUMØR: Ariana Grande og Pete Davidson spøkte og lo sammen foran fotografene i natt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Grande, som nylig slapp sitt fjerde album, var antrukket i en metallisk minikjole under nattens utdeling, kombinert med tilhørende støvletter og løst hår. Komikerkjæresten hadde derimot tonet ned stilen noe, og dukket opp i en hvit collegegenser med svart bukse.

- Pete lot Ariana skinne. Det er sånn en forlovede skal kle seg, konstaterer Elle.

Vanity Fair kaller stjerneparet for «ballets konge og dronning» etter årets VMA-utdeling, og kaller Grande og Davidsons første opptreden sammen for «hjertevarm».

LES OGSÅ: Bekrefter de romansen med dette kysset?