Fredrik «Freddy Kalas» Auke:

Avslører forhold

Den norske artisten deler gladnyhet.

AVSLØRER: Artist Freddy Kalas (t.h.) avslører at han har fått seg kjæreste. Foto: Audun Braastad / NTB
AVSLØRER: Artist Freddy Kalas (t.h.) avslører at han har fått seg kjæreste. Foto: Audun Braastad / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den norske artisten Fredrik Auke (31), best kjent som Freddy Kalas, har fått seg kjæreste. Det kunne han røpe overfor TV 2, i forkant av denne ukas «Allsang på grensen», hvor han skal opptre.

- Jeg har møtt ei dame. Jeg kan ikke si så mye mer enn det, men jeg har det veldig fint, deler han til kanalen.

Se og Hør har ikke lyktes i å få en kommentar fra Fredrik Auke.

I likhet med de fleste andre artister, har Auke hatt et rolig år uten de store konsertene. Han har tidligere gjort seg kjent med sanger som «Pinne for landet» og «Jovial» - og har fått mange til å røre på dansefoten opp gjennom åra.

«Freddy Kalas» har også tidligere deltatt i norske Melodi Grand Prix.

PÅ FRIFOT: Carina Dahl forteller om hvordan hun løy for å holde corona-kjæresten skjult for mediene. Video: Rød Løper/Carina Dahl Vis mer

Drama i kulissene

MGP-deltakelsen gikk derimot ikke etter planen, da låta «Happy Rush», fikk han diskvalifisert. Jan Fredrik Karlsen sa den gang til VG at låta var «kliss lik» russelåta «Cannabus», som han lagde i 2011.

Etter et krisemøte bestemte NRK seg likevel for at Auke fikk bli med i konkurransen. Han måtte bare endre låt.

- Vi har hatt et godt og oppklarende møte. Det var en uheldig situasjon som alle var innstilte på å finne en løsning på. Freddy Kalas kommer til å være med, sa Jan Fredrik Karlsen til NRK etter møtet.

Fikk angst og depresjon

Til tross for suksessen har han likevel hatt sin motgang i livet. Overfor TV 2 kunne han tidligere i år fortelle at han som 17-åring opplevde å få angst, som seinere ledet til depresjon.

- Jeg fikk et skikkelig panikkanfall etterfulgt av en voldsom depresjon, du kan på en måte si at jeg fikk full pakke. Det var kraftige saker, fortalte han da han gjestet «God morgen Norge» i januar.

Etter en lang periode innså artisten at i stedet for å prøve å bli kvitt de psykiske plagene, måtte han heller lære seg å leve med dem.

LES OGSÅ: - Veldig begrenset kontakt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer